Authentieke mensen: hier zijn de 15 signalen om ze te herkennen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Authentieke mensen: hier zijn de 15…
Deze dames spinnen elke week tapijten en dekens voor daklozen, te beginnen met plastic zakken Agenten redden een kind na maandenlange mishandeling: de volgende dag besluit een van de politieagenten hem te adopteren

Authentieke mensen: hier zijn de 15 signalen om ze te herkennen

Door Janine
2.109
Advertisement

Soms gebeurt het dat je voor iemand staat die onmiddellijk positiviteit uitstraalt, met wie je je onmiddellijk in harmonie voelt, vrij om jezelf te zijn, en als dit gebeurt, ben je hoogstwaarschijnlijk in de aanwezigheid van een authentiek persoon. Deze gezonde en oprechte personen zijn als een ontgiftende therapie omdat ze hebben geleerd volledig te leven zonder de stem van hun ziel te negeren. Zij zijn degenen die we beschrijven als "authentieke mensen", en hier zijn 15 kenmerken die hun persoonlijkheid onthullen volgens een wetenschappelijke studie.

foto: Picryl
 • Ze houden niet van klagen. Ze zijn zich ervan bewust dat ze hun eigen lot bepalen, dus ze nemen niemand ooit iets kwalijk.
 • Ze zijn niet bang om hun standpunt te ondersteunen. Ze respecteren de mening van anderen, maar verbergen hun eigen mening niet om te voorkomen dat ze worden beoordeeld en zijn niet bang om een ​​standpunt in te nemen.
 • Ze verraden nooit hun waarden en principes. Ze zijn trouw aan zichzelf, maar ze proberen het niet op anderen op te leggen door te proberen ze te veranderen.
 • Ze stralen zekerheid uit. Hun innerlijke en uiterlijke rust komt van de vrijheid om niets te verbergen te hebben.
 • Ze houden niet van nutteloze roddels. Ze kiezen zorgvuldig wie of wat om over te praten, ze vermijden roddels en nutteloze gesprekken.
 • Het zijn onverbeterlijke optimisten. Zelfs als het niet goed gaat, zien ze altijd een positieve kant.
 • Ze kunnen het soms niet met iemand eens zijn, maar zullen nooit oordelen. Ze respecteren de keuzes van anderen en zelfs als ze “gelijk” zouden hebben, wijzen ze niet zelfgenoegzaam met hun vinger.
 • Ze doen de dingen op hun manier. Van de eenvoudigste tot de meest complexe acties volgen ze niet noodzakelijk "de handleiding" maar vinden de weg die het beste bij hen past.
foto: Pexels
 • Ze zijn niet bang om fouten te maken. “Van fouten maken leer je” is hun motto, ze weten dat elke grote prestatie volgt op verschillende mislukkingen.
 • Ze beleven hun emoties vrijuit. Ze zijn niet bang om zichzelf kwetsbaar te tonen en weten dat emoties een waardevol instrument zijn voor groei.
 • Ze hebben zelfkennis. Ten goede en ten kwade, in verdiensten en in gebreken, binnen de grenzen als in het potentieel voor verbetering.
 • Hun mening is altijd het resultaat van ervaring. Als ze advies geven, spreken ze met kennis van feiten, omdat ze al een vergelijkbare situatie hebben meegemaakt, anders zouden ze helemaal niet tussenbeide komen.
 • Ze verwaarlozen zichzelf nooit. Ze zorgen zowel voor hun uiterlijk als hun cultuur, ze proberen altijd het beste compromis te zijn tussen vorm en inhoud.
 • Ze voelen niet de behoefte om anderen te behagen of te plezieren. Ze zijn zo en veranderen niet alleen om sympathieker te zijn, noch delen ze gedachten of gedrag als een strategie van bewondering.
 • Het zijn uitstekende luisteraars. Hun vermogen om naar anderen te luisteren komt voort uit een echte interesse in anderen en hun onuitputtelijke nieuwsgierigheid.

Kortom, authentieke mensen zijn complete individuen, die niets onopgelosts in zich hebben achtergelaten, vastberaden, energiek, vol innerlijke vrede maar in staat om oorlog te voeren voor waar ze in geloven. De beste vrienden en levensgezellen die we ooit zouden kunnen ontmoeten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt