Ze bevalt op haar 60e van een meisje, maar kort daarna wordt ze door haar man verlaten omdat de baby te veel huilt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze bevalt op haar 60e van een meisje,…
Test jezelf met een optische illusie: hoeveel benen zijn er in deze afbeelding?

Ze bevalt op haar 60e van een meisje, maar kort daarna wordt ze door haar man verlaten omdat de baby te veel huilt

Door Janine
1.696
Advertisement

Het waargebeurde verhaal dat we je nu gaan vertellen, is echt ongelofelijk, en laat ons niet alleen zien dat we ons tegenwoordig nergens meer over verbazen, maar het toont ons ook hoe het moederinstinct echt helemaal geen leeftijd kent. Het levende bewijs hiervan is het Servische stel gevormd door Atifa Lijajic en Serif Nokia , die het zeldzame geluk hadden om op een leeftijd van meer dan zestig jaar oud een kind te krijgen. Maar niet alle wonderen hebben een gelukkig einde.

via: Daily Mail
foto: YouTube

Serif, op 68-jarige leeftijd, wist niet zeker of hij een kind wilde en het vermogen had om het adequaat op te voeden, maar besloot zijn vrouw Atifa te steunen na jaren van slecht nieuws van onvruchtbaarheid van het oudere echtpaar uit Novi Pazar in Servië die de hoop op een erfgenaam in het gezin geleidelijk opgegeven had. Maar toen kwam de verrassing...

foto: YouTube

Na een onverwachte zwangerschap met wat complicaties, kwam het goede nieuws: het was een meisje! Atifa en Safir besluiten haar Alina te noemen, een zeer druk meisje dat al sinds de eerste dagen niet ophield met huilen; precies dit laatste aspect stelde het geduld van de oudere vader op de proef die besloot zijn nieuwe gezin in de steek te laten.

"Ik ben 68 jaar oud en ik heb een zwak hart. Het is niet mogelijk om te rusten, een hele nacht te slapen," zei de heer Nokia, daarbij verwijzend naar de redenen waarom hij besloot weg te gaan van de delicate en nieuwe situatie waarmee hij te maken kreeg met zijn vrouw Atifa.

Advertisement
foto: YouTube

Nu moet Atifa Alina alleen opvoeden, zonder een vaste baan of de hoeveelheid geld die nodig is om haar enige dochter een goed leven te garanderen; hoewel Atafa ver familie is van de Servische minister van Economie en Handel, heeft ze geen naaste familieleden die haar kunnen helpen, zo niet de onzelfzuchtige hulp van de burgers van Novi Pazar.

Met alle respect voor Serif, die de mooie Alina niet zal zien opgroeien, is zij het verlangen van een moeder naar een kind dat nooit verdween.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt