Ze trouwden in 1966: 50 jaar later dragen ze hun bruidskleren... en ze zijn gewoon perfect - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze trouwden in 1966: 50 jaar later dragen…
14 drukpunten om op een snelle manier pijn in het hele lichaam kwijt te raken 27 huisdieren die niet verwachtten dat hun baasje terug zou komen en op heterdaad betrapt werden

Ze trouwden in 1966: 50 jaar later dragen ze hun bruidskleren... en ze zijn gewoon perfect

Door Janine
5.767
Advertisement

Besluiten om je hele leven met iemand door te brengen, is tegenwoordig zeldzaam. Je zou boeken kunnen schrijven over waarom verbintenissen niet meer zo solide zijn als vroeger, misschien zijn de tijden veranderd of de mensen. Dus als je hoort van paren die een halve eeuw huwelijk weten te bereiken, blijf je sprakeloos, ontroerd en een beetje jaloers op degenen die in staat zijn geweest om een belofte uit te wisselen en deze ook na te komen.

foto: YouTube

We hebben het over Carol-Ann e Jim Stanfield, een Engels echtpaar uit Staffordshire, die op 1 oktober 2016 50 jaar huwelijk hebben gevierd. De twee ontmoetten elkaar in 1962 en trouwden vier jaar later. Ter gelegenheid van hun jubileum vroeg hun kleindochter Hayley om de trouwfoto's te bekijken. Dus terwijl ze het album zocht, kwam ze een doos tegen waar de kleding in zat die haar grootouders droegen op de dag van het "jawoord”.

foto: YouTube

Hayley kwam op een prachtig en deels een beetje gek idee, oftewel om het paar te overtuigen tijdens hun feest hun trouwkleding weer aan te doen. In eerste instantie probeerden Jim en Carol-Ann het aanbod te weigeren en beweerden dat het kledingstukken waren die al tientallen jaren op zolder werden bewaard, dus zeker in slechte staat.

Advertisement
foto: YouTube

Maar Hayley bleef aandringen, en gelukkig maar! Toen het paar de oude trouwkleding probeerde, was het alsof ze terug in de tijd gingen, bijna alsof ze van de foto's van hun trouwalbum stapten. Het idee van hun kleindochter werd goedgekeurd en de kleding werd naar de wasserij gebracht, klaar om op de trouwdag te worden getoond. Carol-Ann en Jim in 1966 en 2016 te zien is buitengewoon, het vult je hart met vreugde en tederheid. 50 jaar zijn verstreken, hun gezichten zijn veranderd door ouderdom en rimpels, maar de glimlachen en blikken zijn precies hetzelfde gebleven!

foto: YouTube

Op hun eerste huwelijksreis gingen de twee naar Malta, terwijl de tweede bestemming Turkije was. Carol-Ann werd gevraagd wat het geheim was van zo'n lang en gelukkig huwelijk, en ze antwoordde: "We hebben heel andere interesses en passies, maar wat ons verenigt, is dat we samen weten te lachen".

Wat kunnen we zeggen, nog honderd van deze jaren voor Carol-Ann en Jim!

foto: YouTube
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt