Sinds ze in het asiel zijn achtergelaten, zijn deze twee honden nooit gestopt met elkaar te knuffelen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Sinds ze in het asiel zijn achtergelaten,…
Elke ouder heeft een favoriet kind, maar volgens deskundigen is daar niets mis mee Na je veertigste moet je maar 3 dagen per week werken: dat zeggen experts

Sinds ze in het asiel zijn achtergelaten, zijn deze twee honden nooit gestopt met elkaar te knuffelen

Door Janine
24.727
Advertisement

Verlaten worden door je roedel, door je familie, kan een vreselijk trauma zijn voor onze dierenvrienden, vooral als het om twee honden gaat, die aanhankelijk en onafscheidelijk zijn. In dergelijke situaties is het enige dat je hoeft te doen, te weten hoe je "een gezin kunt vormen", om elkaar te blijven omarmen, wetende dat alles vroeg of laat goed komt.

Dit is in feite wat er gebeurde met de lieve Chewbacca en CC, die altijd bij elkaar bleven op het moment van verlating.

foto: Facebook

Beiden leefden in een gelukkig en harmonieus "menselijk" gezin, totdat plotseling een nieuwe bewoner arriveerde die de balans verbrak: het paar had een kind dat, helaas, allergisch was voor de vacht van de viervoeters; om het grote probleem op te lossen, besloten ze Chewbacca en CC in een dierenasiel achter te laten, de Animal Reascue League in Iowa.

foto: Facebook

Vanaf het moment van de verlating werden de twee honden nog onafscheidelijker: ze sliepen samen, gingen samen naar buiten om hun behoeften buiten de opvang te doen en aten in gezelschap! Hun aanhankelijke relatie is in de loop van de tijd zo sterk geworden dat de vrijwilligers van het Amerikaanse asiel de beslissing hebben genomen om een nieuw gezin te zoeken die ze allebei wilde adopteren.

Advertisement
foto: Facebook

Het succes en de aanvraag voor de adoptie van Chewbacca en CC kwam na de publicatie van de foto's van de onafscheidelijke honden op de officiële Facebook-pagina van de Animal Rescue League. Nu zijn de twee hartsvrienden liefdevol geadopteerd door een jong stel dat thuis al voor twee andere honden en drie kleine varkens zorgde!

Wat kunnen we zeggen, eind goed... al goed, voor deze twee dikke vrienden die op zoek waren naar liefde en een nieuw thuis!

foto: Facebook
foto: Facebook
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt