Zwerfhond "bewaakt" de gestolen auto tot de eigenaar arriveert: geadopteerd - BekijkDezeVideo.nl
x
Zwerfhond "bewaakt" de gestolen auto…
Hij gaat 4 dagen op vakantie naar Turkije en als hij terugkomt vindt hij een telefoonrekening van £192.000 Homostel adopteert 5 broers en zussen die in de steek zijn gelaten door hun biologische moeder:

Zwerfhond "bewaakt" de gestolen auto tot de eigenaar arriveert: geadopteerd

13 Februari 2022 • Door Janine
2.187
Advertisement

Wist je dat honden de beste vriend van de mens zijn? We zijn er zeker van dat dit gezegde, dat zo wijdverbreid is in elk deel van de wereld, je tot vervelens toe hebt gehoord, maar we zijn er vrij zeker van dat er een grote waarheid achter deze slechts schijnbaar banale woorden schuilgaat. Hoe vaak hebben we niet gelezen of zijn we getuige geweest van gebaren van grote moed en genegenheid door onze viervoeters jegens hun menselijke baasjes? Eenvoudige gebaren, maar die deze harige engelen uitvoeren, die gedomineerd worden door een gemeenschappelijk gevoel: onvoorwaardelijke liefde voor hun favoriete mens.


Ook het verhaal dat we je vandaag willen vertellen, heeft als hoofdrolspeler een trouwe en aanhankelijke hond, die onbewust het leven ten goede veranderde van een jongen van slechts 18 jaar die geen makkelijke periode doorbracht. De jongen in kwestie heet Vitor Mangino, hij woont in de buurt van Campo Grande in Brazilië en had de afgelopen drie jaar hard gewerkt om het benodigde geld opzij te kunnen zetten om een ​​eigen auto te kunnen kopen. Nadat hij in de onderneming was geslaagd en zijn eerste droom had gekroond, woonde Vitor een feest bij met andere vrienden en was hij met zijn nieuwe auto naar de plaats van het feest gegaan.

Helaas was aan het eind van die avond Vitor's nieuwe auto verdwenen en wist de jongen, wanhopig, niet wat hij moest doen; na zoveel jaren van opoffering en geld gespaard te hebben om er een te kunnen kopen, was hij nu gestolen. Nadat hij contact had opgenomen met de lokale politie, had Vitor alle hoop verloren, maar een paar dagen later kwam er een onverwacht telefoontje: zijn auto was gevonden.

Maar wie weet in welke omstandigheden hij het zou hebben gevonden, misschien zonder stoelen, wielen, motoronderdelen, banden? En in plaats daarvan was het wonderbaarlijk intact; het enige ongelooflijke detail? Er was een zwerfhond die letterlijk de motorkap van de auto had overgenomen en daar absoluut niet weg wilde. Toen Vitor op de plaats van de ontdekking aankwam, ongeveer 18 km van de plaats van het feest van een paar dagen eerder, kon hij niet anders dan opmerken dat de zwerfhond de hele tijd zijn auto had bewaakt, grommend naar degenen die het zelfs maar durfden te benaderen.

Advertisement

Alsof hij had begrepen dat die auto van Vitor was, "herkende" de hond de rechtmatige eigenaar van de auto, stapte van de motorkap en liep kwispelend naar de jongen toe; verrast, wist Vitor dat hij niet het hart zou hebben om die buitengewone vierpotige bewaker daar alleen te laten nadat hij zijn auto angstvallig weghield van andere problemen: "Toen ik hem zag, bleef hij daar gewoon naar me kijken en toen benaderde hij me kwispelend, alsof hij wist dat de auto van mij was. Ik kon hem daar niet alleen laten. Uiteindelijk besloot ik hem mee te nemen. Deze hond zorgde voor mijn auto en wachtte op mij: is het geen engel op vier poten?"

Natuurlijk is hij een engel op vier poten. Nu woont de hond, die is omgedoopt tot Heineken, onder een veilig dak met een nieuwe eigenaar en twee andere honden, Bud en Charlotte, die blij zijn een nieuwe vierpotige broer te hebben verwelkomd.

Je hebt het geweldig gedaan, Heineken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt