Hij blaft zo hard dat de eigenaren wakker worden en hen redt van een gaslek in huis - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij blaft zo hard dat de eigenaren wakker…
Arme oude vrouw steelt een sjaal en handschoenen van de markt: de verkoper vergeeft het haar Elk jaar geeft ze de kerstcadeaus van haar dochter terug omdat ze niet

Hij blaft zo hard dat de eigenaren wakker worden en hen redt van een gaslek in huis

31 December 2021 • Door Janine
1.173
Advertisement

Wie zei er dat onze viervoeters simpelweg dieren zijn? Velen denken dat er engelen zijn onder hun dierlijke gedaante, klaar om goed te doen aan de mensen die ze verkiezen lief te hebben en te aanbidden voor de rest van hun leven. In feite moet gezegd worden dat wanneer een hond in een gezin wordt geadopteerd, hij automatisch een essentieel lid van de familie wordt, ongeacht dat hij niet de gave van spraak heeft of dat hij op vier poten loopt!

via: WHO13

Vandaag willen we je het verhaal vertellen van Roxy, een kruising die een echt moedig en heroïsch gebaar maakte om zijn baasjes te waarschuwen dat er iets mis was in huis. De hond, lid van de familie Herbert die in Ankeny, in Iowa woont, rook het gevaar midden in de nacht en dacht er niet over na om de slaapkamer van zijn menselijke ouders binnen te sluipen en zo hard te blaffen dat hij ze wakker maakte en hen liet weten wat er gebeurde.

Toen Brad Herbert geschrokken wakker werd nadat Roxy blafte en op hun bed sprong, realiseerde hij zich dat het huisalarm aan stond, maar het was niet het rookalarm; Brad ging snel controleren wat er aan de hand was, en zo ontdekte hij dat het de koolmonoxidedetector was die alarm sloeg; als de wonderbaarlijke neus van hun Roxy er niet was geweest, zouden ze misschien zijn gestikt als gevolg van die giftige dampen!

Brad Herbert realiseerde zich onmiddellijk het gevaar waarin ze zich bevonden en maakte zijn bejaarde vader en zijn zoon wakker en liet ze naar buiten gaan, waarna hij 911 belde om een ​​noodpatrouille te sturen om het huis in veiligheid te brengen; toen de brandweerlieden arriveerden, ontdekten ze dat het koolmonoxidelek te wijten was aan een slechte werking van de elektrische haard. Maar gelukkig was Roxy er en zijn voorzienigheid om te ontdekken dat er die avond iets mis was met de lucht in huis!

Brad Herbert en zijn hele familie zijn nu veilig en wel dankzij het geblaf en de daad van overweldigende moed van Roxy, een buitengewone en zeer trouwe hond die zijn favoriete mensen redde... alsof hij een vleugelloze engel was!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt