Een tweejarig meisje overleed toen ze op de oplader van haar moeders mobiele telefoon beet - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een tweejarig meisje overleed toen ze…
12 schattige foto's die laten zien hoe moeilijk het kan zijn om ouders te zijn Neem nooit genoegen met een slechte koffie, een valse vriend of een zielige partner

Een tweejarig meisje overleed toen ze op de oplader van haar moeders mobiele telefoon beet

Door Janine
16.333
Advertisement

Als je kinderen hebt, kun je nooit genoeg opletten. De kleintjes zijn namelijk zo uitbundig en nieuwsgierig dat het maar een seconde kost om in de problemen te komen, soms zelfs op een ernstige manier. Helaas weet de familie die dit verschrikkelijke verhaal heeft meegemaakt dat we je hieronder vertellen, er alles over, in de hoop dat andere ouders van hun ervaring kunnen leren en dat een dergelijke episode niet opnieuw zal plaatsvinden.

Het gebeurde in India, in een situatie waarin we ons allemaal konden bevinden: een tweejarig meisje wordt door haar moeder Razia meegenomen om haar grootouders te bezoeken; zo komt ze abrupt in een ongecontroleerde omgeving, en terwijl haar moeder even niet oplette, leidde dit tot vreselijke gevolgen.

foto: Max Pixel

Het gebeurde allemaal in een fractie van een paar seconden: de moeder liet per ongeluk de oplader van de telefoon aan het stopcontact vastzitten, het kind vond het, begon erin te bijten en kreeg een zeer krachtige stroomontlading. Ondanks de snelle tussenkomst, meldde een plaatselijke krant dat het kind levenloos in het ziekenhuis was aangekomen.

We kunnen ons de pijn van een gezin door zo'n tragedie mee te maken slechts voorstellen, iets waarvoor we onszelf waarschijnlijk nooit zouden vergeven.

foto: dc-ct.com

Technologische apparaten maken het leven veel gemakkelijker, maar kunnen een potentiële bron van gevaar worden. Onthoud altijd dat je de oplader van de mobiele telefoon uit het stopcontact moet halen of de schakelaar van de stekkerdoos uitschakelt; op deze manier kunnen we niet alleen gevaarlijke ongelukken, maar ook buitensporig energieverbruik voorkomen.

We hopen dat de vreselijke ervaring van deze familie tenminste zal dienen om andere families ertoe te brengen goed op te letten.

Tags: KinderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt