De manier waarop je een vuist maakt, kan je veel vertellen over je karakter: probeer het zelf - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De manier waarop je een vuist maakt,…
Het hebben van een jaloerse vriendin kan een van de meest giftige relaties zijn die je ooit kunt opbouwen Vrouwen zijn gewaarschuwd: je vriendinnen niet zien is slecht voor je gezondheid!

De manier waarop je een vuist maakt, kan je veel vertellen over je karakter: probeer het zelf

Door Janine
33.050
Advertisement

Lichaamstaal maakt deel uit van non-verbale communicatie en is veel belangrijker dan men zou denken. Het gebaar dat bij elk gesprek hoort, neemt ten minste 50% van onze communicatie in beslag en daarom is het zo belangrijk om te weten hoe het te interpreteren. Sommige gebaren die we elke dag maken doen we onbewust, andere hebben we van onze ouders geleerd - wat zeker is, is dat niet alle mensen het op dezelfde manier doen.

Een gebaar kan namelijk heel wat onthullen over een aspect van de persoonlijkheid van iemand en de test die we voorstellen is er juist op gericht vast te stellen of er echt een verband is. Observeer de manier waarop je je vuist sluit en controleer of de beschrijving overeenkomt met je profiel. Zo beschouwen anderen je:

1. De vingers van de hand verbergen de duim

Hoe anderen je zien: mensen beschouwen je als intelligent en creatief, je hebt een aanstekelijk enthousiasme en de mensen om je heen worden overspoeld met vreugde en geluk. Zelfs als je een wisselende stemming hebt, zijn vrede en rust jouw elementen.

Hoe je echt bent: je bent een wijs mens; je houdt van het gezelschap van je vrienden en geliefden, maar je bent niet bang voor eenzaamheid en momenten voor jou alleen. Je bent over het algemeen heel sympathiek, maar je hebt meestal weinig, maar goede vrienden.

In de liefde: je zoekt een relatie die eenvoudig maar langdurig is. Zelfs als de relatie niet goed gaat en de dingen gaan zoals je het niet had gewild, blijf je altijd de partner die de puzzelstukjes bij elkaar zoekt. Je vergeeft en vergeet gemakkelijk, iets wat zeer zeldzaam is.

Advertisement

2. De duim verbergt de andere vingers

Hoe anderen je zien: je hebt charisma en talent en mensen vertrouwen je. Je bent eerlijk, respectvol en bewonderenswaardig in de ogen van anderen, en dit maakt je een model om te volgen.

Hoe je echt bent: je handelt vaak niet vanwege angst; je bent constant bang voor de gevolgen van woorden of daden die anderen misschien verkeerd begrijpen, of je bent gewoon bang om teleurgesteld te worden. Wat je altijd nodig hebt, is de constante aanwezigheid van mensen die echt van je houden, degenen die je nooit zullen verlaten, ook niet op de moeilijkste momenten.

In de liefde: ook hier ben je bang aan het begin je ware persoonlijkheid te tonen tegenover de potentiële partner, daarom resulteer je in de ogen van de ander als koud en oppervlakkig. Maar in werkelijkheid ben je alleen bang om te lijden.

3. De duim bedekt alleen de wijsvinger

Hoe anderen je zien: je bent aardig, trekt de aandacht van de mensen om je heen; in de ogen van degenen die van je houden, heb je altijd een nieuwsgierig en onderzoekend temperament, je probeert onmiddellijk alle twijfels die je zou kunnen hebben op te helderen, zelfs als deze op de achtergrond zijn en dit maakt je vaak onzeker.

Hoe je echt bent: je bent eigenlijk een heel goed mens, je houdt van vreedzame en rustige relaties met anderen; dit betekent dat iemand in het verleden waarschijnlijk gebruik heeft gemaakt van je goede hart en je beschikbaarheid en hoffelijkheid. Maar de positieve kant is dat je nu, met jouw capaciteiten, onmiddellijk herkent of een persoon zich goed gedraagt ​​of slechte bedoelingen heeft.

In de liefde: liefde behoort niet tot de prioriteiten van je leven, en staat ook niet bovenaan de lijst van te behalen doelen, maar je zult zeker iemand willen vinden die je weet te waarderen en van je houdt zoals je bent.

Kloppen de profielen? Geloof je echt dat de manier waarop je je vuist sluit, te maken heeft met persoonlijkheid?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt