Een vrouw neemt per ongeluk de pillen in die ze had gekocht om zwerfhonden te vergiftigen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw neemt per ongeluk de pillen…
Een vader wil zijn zoon laten zien wat het betekent om arm te zijn, maar zijn antwoord verbijsterd hem Deze supermarkten gebruiken bananenbladeren in plaats van plastic verpakkingen om de oceanen te redden

Een vrouw neemt per ongeluk de pillen in die ze had gekocht om zwerfhonden te vergiftigen

Door Janine
32.118
Advertisement

Het is bekend dat karma onaangename ontmoetingen kan reserveren, maar wat een 51-jarige Peruaanse vrouw overkwam die zich wilde ontdoen van de zwerfhonden die rond haar huis hingen, kreeg een bittere nasmaak. Moe van het voortdurend horen blaffen en constant zwerfdieren rond haar huis te zien, besloot de vrouw om wat pillen te kopen om de arme dieren te vergiftigen. De vrouw maakte echter een ernstige vergissing door de tabletten voor honden in te slikken in plaats van de hoesttabletten.

via: The Times

Een fatale fout die het leven van de ongelukkige vrouw heeft gekost, die, volgens wat de lokale media meldden, zich meteen ziek begon te voelen. Geconfronteerd met verschillende episodes van stuiptrekkingen, haastten de familieleden van de vrouw zich naar het ziekenhuis van Manuel Núñez Butrón de Puno in de stad Platerìa, waar de vrouw naartoe werd vervoerd. Ondanks de hulpverlening konden de artsen niets doen om de vrouw te redden die levenloos in het ziekenhuis aankwam. Pas na de autopsie vonden de artsen de overblijfselen van de pillen die ze per ongeluk had ingenomen, waardoor de oorzaak van de tot dan toe mysterieuze dood van de vrouw werd vastgesteld.

foto: Wikimedia

Karma of niet, dit tragische ongeluk had volgens velen kunnen worden vermeden door simpelweg een plaatselijke reddingsorganisatie of stichting te bellen om achtergelaten dieren te helpen, in plaats van zelf het initiatief te nemen om het probleem op zo’n wrede manier op te lossen.

Een triest verhaal dat ons eraan herinnert hoe, in het leven en op de meest onverwachte manieren, het wiel ook de andere kant op kan draaien.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt