Deze twee vrouwen vierden hun 30-jarige vriendschap door twee lachende bierpullen te tatoeëren - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze twee vrouwen vierden hun 30-jarige…
Huishoudelijke klusjes doen is goed voor lichaam en geest: wetenschappelijk onderzoek bevestigt dit Een nieuwsgierige vrouw probeert het huis van de buren te bespioneren en blijft vijf uur in het hek vast zitten

Deze twee vrouwen vierden hun 30-jarige vriendschap door twee lachende bierpullen te tatoeëren

06 Juni 2019 • Door Janine
2.123
Advertisement

Er wordt gezegd dat ware vriendschap alle tegenslagen van het leven kan weerstaan. De wegen en de keuzes waarvoor we ons bevinden, kunnen vaak zo veel en verschillend zijn dat het moeilijk wordt om relaties te onderhouden, zelfs de meest belangrijke.

Vriendschappen kunnen dus komen en gaan, elkaar vinden en kwijtraken om de meest onbenullige redenen, misschien zelfs onverklaarbaar. Dit is niet het geval van deze Braziliaanse vriendinnen die elkaar al een heel leven hebben gekend en besloten hebben om 30 jaar van hun relatie te vieren met een heel speciaal gebaar.

Wat is een betere manier om een vriendschap door te brengen dan door tijd te besteden aan kletsen met een biertje? Voor veel vrienden is het een essentieel ritueel. Dat geldt ook voor Ilda, 70, en Terezinha, 66, die besloten om twee lachende bierpullen op hun armen te tatoeëren.

De foto's van Ilda en Terezinha die hen op dezelfde manier vrolijk en getatoeëerd tonen, werden verspreid door de tatoeëerder, de kleinzoon van een van de twee vriendinnen. Hun band van vertrouwen en eenvoudige dingen zoals een biertje en een praatje wekte onmiddellijk waarderende reacties en een grote sympathie, en ging de wereld rond.

Een prachtig verhaal over vriendschap waar velen jaloers op zouden zijn. Het vinden van een loyaal persoon die je alles kunt toevertrouwen, zelfs op de donkerste momenten, is echt een geweldig doel om na te streven.

Wat vind jij? Heb je een vriend of vriendin met wie je zoiets zou doen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt