Een man bindt 8 pups vast en gooit ze in het vuilnis: de straf die hij krijgt is voorbeeldig - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man bindt 8 pups vast en gooit ze…
Deze pup valt altijd in slaap net alsof ze werd

Een man bindt 8 pups vast en gooit ze in het vuilnis: de straf die hij krijgt is voorbeeldig

10 Juni 2019 • Door Janine
13.507
Advertisement

We hadden nooit de details willen lezen van dit droevige verhaal dat in de federale staat Wisconsin in de Verenigde Staten plaatsvond; we waren en zullen altijd tegenstanders zijn van alle vormen van mishandeling van onze viervoetige vrienden, maar het verhaal dat hier is gebeurd lijkt alle grenzen van menselijk fatsoen en ethiek te hebben overschreden.

Het waargebeurde verhaal dat we je gaan vertellen gaat over een slechte man, acht schattige kleine pups en de politie die de situatie heeft gered.

foto: Facebook

Het begint allemaal wanneer een voorbijganger in Marshfield in Wisconsin vreemde geluiden hoort komen uit de vuilnisbak; in eerste instantie denkt hij dat het katten zijn op zoek naar voedsel, hij naderde hen en ontdekte dat het geluid afkomstig was van acht vastgebonden puppy's in een plastic zak; de honden bevonden zich in zorgwekkende omstandigheden.

De voorbijganger belde onmiddellijk de wetshandhavers die de honden onmiddellijk naar de dierenopvang in het Marshfield Area brachten, een opvangcentrum voor minder fortuinlijke viervoetige vrienden die op zoek zijn naar medische behandeling.

foto: Facebook

Hoewel het met de pups de weken daarna beter ging en werden toevertrouwd aan liefhebbende families, was de politie nog niet klaar met de onaangename gebeurtenis. Na de nodige diepgaande onderzoeken duurde het niet lang voordat de Amerikaanse politie op de deur klopte van de 56-jarige Robert Wild, die gearresteerd werd en in hechtenis werd genomen en nu in afwachting is van bevestiging van de dubbele misdaad van mishandeling en achterlaten van dieren.

Advertisement
foto: Facebook

De politie van Marshfield waarschuwt na het incident en vooral na het plaatsen op Facebook van de foto's van de redding van de acht puppy's (nu in een uitstekende staat van gezondheid) iedereen die in de toekomst schuldig is of zou kunnen zijn aan schendingen van wetten om viervoeters te beschermen en hopen dat de wetten van Wisconsin in dit opzicht strenger zullen worden.

Een wens die wij ook delen. Met heel ons hart.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt