Een kind met een handicap adopteert een hond met loopproblemen: vanaf dat moment zijn ze de beste vrienden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kind met een handicap adopteert…
Waarom bijten muggen jou meer dan iemand anders? Hier zijn 7 redenen waarom je wordt gestoken 11 schijnbaar banale signalen die op hartproblemen kunnen duiden

Een kind met een handicap adopteert een hond met loopproblemen: vanaf dat moment zijn ze de beste vrienden

Door Janine
33.727
Advertisement

Wanneer ze op de wereld komen, lijken honden met een bijzondere handicap geen buitengewoon gunstige vooruitzichten in het leven te hebben; hun fysieke handicaps zijn vaak de reden dat veel van de toekomstige eigenaars liever andere gezondere huisdieren adopteren.

Maar dit gebeurde niet met deze lieve pup geboren met een ernstige handicap, wiens leven gered werd door het grote hart van een kind.

foto: Pxnio

Het ware verhaal dat we je nu gaan vertellen gaat over een boer die, bezorgd over de aanzienlijke gewichtstoename van zijn hond Dolly, had besloten om actie te ondernemen met betrekking tot het dieet van het dier; op een dag ging hij aan het werk zonder zijn trouwe viervoetige metgezel, hij besluit Dolly rustig thuis te laten... en je hebt geen idee welke verrassing de boer vond toen hij thuis kwam!

Dolly was niet dik, maar zwanger, en had vier zeer lieve pups gekregen, waarvan er echter één een duidelijke handicap aan de voorste poot had. Omdat hij niet wist hoe hij vijf honden thuis moest opvoeden, besloot de boer een advertentie te plaatsen, om een gezin te zoeken voor de pasgeboren pups.

foto: Facebook

De boer wist echter niet dat het eerste hondje die hij zou hebben gegeven naar een zeer nieuwsgierig kind zou zijn gegaan dat in het bijzonder ontroerd was door het hondje met het bijzondere pootje; de reden was omdat het kind metalen beugels had vanwege een handicap die hem daartoe had gedwongen, dus het kind voelde een zeer intense affiniteit met de arme pup.

Moraal van het verhaal? De boer, verrast en diep ontroerd door het verhaal van het kind, besloot om hem de pup te geven met deze ontroerende woorden die iedereen zou moeten laten nadenken over de ware betekenis van gevoelens en het leven: “Het is gratis. Voor liefde betaal je niet“.

Advertisement
foto: Pixabay
Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt