Een Franse uitvinder heeft een pil gemaakt die aan winderigheid een aangenaam rozenaroma geeft - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een Franse uitvinder heeft een pil gemaakt…
De verlamde vrouw leidt de blinde echtgenoot: dit is ware liefde! Dit is Macho, de “hondenheld” die een meisje dat achter een struik werd achtergelaten, heeft gered

Een Franse uitvinder heeft een pil gemaakt die aan winderigheid een aangenaam rozenaroma geeft

Door Janine
1.620
Advertisement

Ben je op zoek naar een perfect en grappig geschenk voor een vriend? Deze pillen lijken echt iets voor jou. Een Franse uitvinder heeft in feite deze tabletten ontwikkeld die winderigheid een aangenaam aroma van roos (of als alternatief chocolade) geven.

De merkwaardige uitvinding wordt verkocht via de website van pilulepet.com en is goedgekeurd door de Franse gezondheidsautoriteiten. Aan de basis van het product staan alleen 100% natuurlijke ingrediënten, zoals venkel, zeewier en bosbessen.

foto: pilulepet

Uitvinder Christian Poincheval, afkomstig uit de stad Gesvres in West-Frankrijk, werkt sinds 2007 aan het project, via het bedrijf Lutin Malin. Al zijn producten zijn gericht op het faciliteren van spijsvertering en het verminderen van de gasproductie, zowel bij mensen als bij dieren.

Tot op heden verkoopt de website, met zeer betaalbare prijzen, honderden producten per jaar, vooral tijdens de kerstperiode. De klanten? In allerlei soorten - verzekert de excentrieke uitvinder. Ze variëren van mensen met echte spijsverteringsproblemen tot diegenen die een origineel cadeau willen doen aan een vriend.

En jij, ken jij iemand in het bijzonder die je dit zou willen geven als cadeau? :-)

foto: pilulepet
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt