Wil je langer leven en met minder problemen? Hier zijn de extravagante suggesties van een aantal honderdplussers - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Wil je langer leven en met minder problemen?…
Peterselie zeep is de perfecte oplossing voor vlekken op je gezicht Lichamelijke pijnen zouden te maken kunnen hebben met je emotionele toestand: dit is waarom

Wil je langer leven en met minder problemen? Hier zijn de extravagante suggesties van een aantal honderdplussers

1.881
Advertisement

We willen allemaal zo lang mogelijk leven, in gezondheid en zelfs als het beruchte elixer van het leven slechts een legende is, kunnen we onze levensstijl zeker veranderen en enkele trucjes gebruiken om onze fysieke en mentale toestand te verbeteren. Niet roken, niet te veel alcohol drinken en een uitgebalanceerd dieet volgen, door enkele lichamelijke oefeningen te doen, zijn de klassieke adviezen die je zou moeten opvolgen.

Maar wat echt het verschil op dit gebied kan maken, zijn de waardevolle suggesties van de honderdplussers die ze, in de loop van hun tientallen jaren ervaring, in alle kleuren en maten hebben gezien. Hier zijn dus de extravagante adviezen van een aantal honderdplussers om langer te leven.

foto: Pixabay

Jessie Gallan, een leuke 109-jarige oma, zei dat een van de oplossingen die ze gebruikte om langer te leven, was om mannen zo veel mogelijk te vermijden. Ja, je leest het goed: de vrouw lijkt de aanwezigheid van mannen tijdens haar lange leven sterk te hebben verminderd en is ervan overtuigd dat dit haar gezondheid heeft bevorderd.

Jessie werd geboren in 1906, had 5 zussen en 1 broer; ze leefde een eenvoudig leven op het platteland, ze maakte zich nooit ergens druk om. "Onze moeder maakte kleding, ik sliep op een bed van stro, onze vader zorgde voor het vee: we waren arm maar gelukkig en ik hoefde me nooit ergens zorgen om te maken".

De honderdjarige verklaarde in een interview met STV News dat "mannen zoveel problemen veroorzaken, dat het de moeite niet waard is". En natuurlijk moeten we het ontbijt niet vergeten: "Ik hou van porridge, ik heb het mijn hele leven gegeten!"

Een andere honderdjarige, Elizabeth Sullivan, met haar 106 jaar, verklaarde zelfs dat de praktische oplossing voor haar om langer te leven het drinken van Dr. Pepper (een beroemde Amerikaanse koolzuurhoudende frisdrank) was. "Ze probeerden me koffie te geven voor het ontbijt, nou, ik drink liever een Dr. Pepper!"

Elizabeth zei dat ze de frisdrank begon te drinken op haar 60e: 3 op een dag, 40 jaar lang. Ondanks dat alle artsen haar hadden gewaarschuwd voor de overmatige consumptie van het drankje, heeft Elizabeth nooit aandacht besteed aan deze waarschuwingen: "Alle artsen hebben me altijd verteld dat dit spul me niet goed doet, maar in de tussentijd ben ik nog steeds in leven en zij niet!”.

Momenteel is de oudste persoon ter wereld Kane Tanaka, een 116-jarige Japanse vrouw. Tanaka woont in een verpleeghuis en is in goede gezondheid. Ze schrijft haar lange levensduur toe aan het gezin, rusten en hoop. Ongetwijfeld gezondere tips dan die voorgesteld door de andere twee oudere vrouwen!

Uiteraard zijn er geen magische formules om langer te leven en elk organisme reageert anders op verschillende prikkels. Wat wel zeker is, is dat we, om goed te leven, moeten doen wat ons echt gelukkig maakt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt