"Een vreemdeling parkeerde op mijn oprit en ik blokkeerde zijn auto het hele weekend met de mijne"

Janine image
door Janine

22 Januari 2023

"Een vreemdeling parkeerde op mijn oprit en ik blokkeerde zijn auto het hele weekend met de mijne"
Advertisement

De wereld zit vol met verschillende mensen en iedereen heeft zijn eigen karakter. Er zijn er die een milder temperament hebben en dingen van zich af laten glijden zonder er al te veel gewicht aan te geven, degenen die integendeel onrustig raken door de geringste tegenslag en degenen die erin slagen om met elke situatie op de beste en meest evenwichtige manier om te gaan.

De hoofdrolspeler van dit verhaal lijkt een man te zijn die weet hoe hij het onverwachte met een glimlach moet accepteren en met wat "grappig" sarcasme moet reageren. Om je te laten begrijpen waar we het over hebben, leggen we de omstandigheden uit waarin hij zich bevond.

via Reddit

Advertisement
Jeangagnon/Wikimedia - Not the actual photo

Jeangagnon/Wikimedia - Not the actual photo

In een bericht op Reddit zei de auteur dat hij na zijn werk thuiskwam en een onaangename verrassing op hem wachtte. Zodra hij voor zijn huis aankwam, merkte onze hoofdrolspeler op dat een volslagen vreemde had besloten zijn auto op zijn oprit te parkeren. Als je denkt dat hij eerst om toestemming had gevraagd, heb je het mis. Niemand had met hem gesproken, zeker niet de buurman die een feest had georganiseerd en waar de eigenaar van de auto te gast was.

Wat te doen in dit geval? De man besloot "wraakzuchtig" en op een nogal originele manier te handelen.

"Ik moet erbij zeggen dat de oprit naar mijn huis erg smal is en slechts bruikbaar voor één auto - zo is in de post te lezen - aan de zijkanten heeft het twee hekwerken en een garage ervoor, het is praktisch onmogelijk voor een sleepwagen om de auto weg te trekken zonder enige materiële schade aan te richten. Er was geen ruimte op straat en ik wist niet waar ik de mijne moest zetten, dus parkeerde ik hem vlak achter die van de vreemdeling en blokkeerde hem".

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Op dat punt ging de man naar binnen zonder iets te zeggen en had gedaan wat hij moest doen zonder zich nog zorgen te maken over de situatie. Een paar uur later arriveerden de eigenaren van de auto en vroegen hem de zijne te verplaatsen om weg te kunnen gaan: en hier vond zijn wraak plaats. "Ze stonden erop, maar ik vertelde ze dat ik niet achter het stuur kon kruipen: ik was thuisgekomen, was ontspannen en had wat gedronken, het leek me niet juist om te rijden”. Wat de gesprekspartners woedend maakte.

Om hem te overtuigen van gedachten te veranderen, belden de eigenaren van de auto de politie en vroegen om onmiddellijke actie om de auto te bevrijden. Toen de agenten arriveerden, deed de auteur van de post niets anders dan wat hij al had gezegd bevestigen, waardoor de politie niets kon doen. De oprit was afgesloten, ze konden zijn auto niet wegslepen omdat die op zijn terrein stond en hij niet kon rijden: zijn wraak was zoet.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Alles werd nog "grappiger" toen onze hoofdpersoon zei dat het weekend lang was en dat hij niet van plan was om uit te gaan, maar gewoon om te ontspannen en te genieten van een paar drankjes, die hem in ieder geval tot de volgende dinsdag ver van de auto zouden houden.

Een "lesje" leren is soms bijna een must. Voordat je iets doet, is het altijd beter om goed na te denken en we zijn er zeker van dat deze mensen de volgende keer op straat zullen parkeren en niet op privéterrein.

Vind je dat de eigenaar van het huis te ver is gegaan om zich zo te gedragen?

Advertisement