Een jongen adopteert een doof hondje en leert hem gebarentaal om te communiceren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jongen adopteert een doof hondje…
Deze opvang voor katten op een prachtig Grieks eiland zoekt een verzorger die voor de 55 schattige bewoners zorgt Een moeder jaagt haar homoseksuele zoon uit huis, maar zijn opa van moeders kant verdedigt hem:

Een jongen adopteert een doof hondje en leert hem gebarentaal om te communiceren

14.733
Advertisement

Er is geen betere vriend voor de mens dan zijn hond. Maar men zou soms ook het tegenovergestelde kunnen zeggen: een hond zou geen betere vriend kunnen hebben dan de mens. Wanneer een relatie van genegenheid wordt gesmeden tussen een mens en een viervoeter, kan een gevoel van liefde en vertrouwen ontstaan dat verder gaat dan de eenvoudige concepten van liefde die we allemaal leren kennen. Ook de twee hoofdrolspelers van dit prachtige waargebeurde verhaal zijn de zoveelste getuigen van een vriendschap tussen mens en hond die voor altijd zal blijven bestaan.

Pubblicato da NFR Maine su Domenica 17 marzo 2019
foto: Facebook

Het verhaal dat we je willen vertellen begint met een pup met de naam Emerson; sinds zijn geboorte heeft hij altijd grote eenzaamheid en verdriet gekend als gevolg van doofheid en een zeldzame ziekte, het hondenparvovirus. Toen Emerson, samen met zijn broertjes, naar een opvangcentrum voor verlaten dieren werd gebracht, had hij alle hoop op geluk verloren.

Zijn broers werden geleidelijk geadopteerd, maar hij niet, totdat Nick, een Amerikaanse jongen die de foto van Emerson op de Facebook-pagina van de opvang had gezien, besloot hem onmiddellijk te adopteren.

Pubblicato da NFR Maine su Domenica 17 marzo 2019
foto: Facebook

Zodra Nick voet in de opvang zette, voelde hij onmiddellijk een zeer sterke band met de kleine en ongelukkige Emerson. De pup heeft, na een tijdje en met de blijvende genegenheid van de jongen, gebarentaal geleerd om met zijn baasje te communiceren; bijvoorbeeld, wanneer Nick het "S" -teken maakt, weet de hond dat hij moet zitten, terwijl het rechte lijnteken "liggen" betekent!

Advertisement

De sterke vriendschap tussen Nick en Emerson wordt bewezen door een Facebook-pagina die snel het web rondging, vol met foto's van het duo, wiens relatie van genegenheid en loyaliteit verder gaat dan elke algemene opvatting van de betekenis van "liefde". Wat een mooi verhaal, met een gelukkig einde!

To my dog - I will never move and not take you with me. I will never put you in a shelter and leave. I will never let...

Pubblicato da Nick and Emerson su Giovedì 30 maggio 2019
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt