Loyaal, eerlijk, gepassioneerd en intuïtief: dat is de schorpioen, maar pas op dat je hem niet verraadt! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Loyaal, eerlijk, gepassioneerd en intuïtief:…
10 natuurlijke voedingsmiddelen die je helpen je bloedsuikerspiegel te verlagen zonder dat je het zelf beseft Ode aan mijn dochter: maak je dromen waar en wees altijd jezelf

Loyaal, eerlijk, gepassioneerd en intuïtief: dat is de schorpioen, maar pas op dat je hem niet verraadt!

Door Janine
2.634
Advertisement

Er wordt vaak gezegd dat het het meest fascinerende teken van de hele dierenriem is, of op zijn minst een van de meest bijzondere. Introspectief, verleidelijk, gepassioneerd, intens en soms mysterieus: herken je het? Het is de schorpioen!

Wie geboren is tussen 22 oktober en 22 november, of iemand kent die zijn verjaardag viert in deze periode, weet het. De schorpioen is een echt significant teken, dat mensen kenmerkt met manieren die niet altijd gemakkelijk zijn, maar die zeker een onuitwisbare indruk in ons leven zullen achterlaten. Laten we eens kijken waarom.

Het is nu eenmaal zo: de schorpioen wordt beschouwd als het krachtigste teken van de dierenriem, in goede en slechte zin. Een schorpioen heeft het nodig dat je hem vertrouwt, omdat hij je op zijn beurt vertrouwt. Hij lijkt misschien koud, soms cynisch of berekenend, maar in werkelijkheid is de diepgang van degenen die onder dit teken geboren worden enorm en kan een fundamentele hulp zijn voor de mensen om hen heen.

Ongebruikelijke intuïtie is een van de typische kenmerken van schorpioenen. Het is niet eenvoudig om ze voor de gek te houden en, doordat ze meteen begrijpen met wie of wat ze te maken hebben, kunnen ze snel tot de kern van de situatie doordringen.

Vastberadenheid en onvoorspelbaarheid zijn ook twee belangrijke punten. Het is moeilijk te begrijpen wat er in het hoofd van een schorpioen omgaat, maar als het eenmaal is vastgesteld, zullen we zeker weten dat hij zijn eigen weg zal volgen met een vasthoudendheid, een symptoom van een continue mentale beweging.

Veel tekens worden gekenmerkt door het aangeboren concurrentievermogen en de schorpioen is er zo één. In zijn geval is er echter een groot verschil: wie onder dit teken is geboren, weet zeker dat hij geen bevestiging van anderen nodig heeft, maar als hij "geprovoceerd" wordt, zal zijn vastberadenheid hem ertoe brengen te vechten voor de overwinning, die bijna altijd zeker is.

We zijn aangekomen bij de bekendste kenmerken van dit teken… met zijn giftige stekel. De schorpioen is intens, gepassioneerd, sensueel en weet zichzelf helemaal te wijden aan de juiste partner zonder zichzelf ooit te sparen.

Dit heeft echter ook een keerzijde: schorpioenen zijn (zeer) jaloers, soms bezitterig. Als hij wordt verraden, zal zijn verlangen naar wraak niet worden gestild totdat hij voelt dat hij tevreden is. Daar staat hij om bekend en daarom is bij een persoon geboren tussen oktober en november maximale transparantie altijd vereist. Hij zal je terugbetalen met extreme eerlijkheid en grote loyaliteit, kwaliteiten die op deze niveaus nauwelijks in andere tekens te vinden zijn.

Met dergelijke aannames, kan het kennen en daten van mensen met dit teken echt nuttig zijn voor iedereen! Vind je deze karaktereigenschappen terug in jouw schorpioen-vrienden en kennissen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt