Kinderen die echt gelukkig zijn, zijn vaak luidruchtig en levendig - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Kinderen die echt gelukkig zijn, zijn…
11 vragen die je jezelf moet stellen om je leven te verbeteren Na het zien van deze foto, besloot Pampers om 5000 aankleedkussens te installeren op herentoiletten

Kinderen die echt gelukkig zijn, zijn vaak luidruchtig en levendig

58.555
Advertisement

We zijn allemaal jong geweest, we hebben allemaal onze jeugd doorgebracht, maar als we groot zijn, vergeten we die gevoelens en die tijd gemakkelijk. Zodra we lawaaierige kinderen tegenkomen, schudden we ons hoofd en denken we onmiddellijk dat het “ongetwijfeld de schuld van de moeder" is.

Maar de kindertijd kent verschillende stadia, het bestaat uit ontdekkingen en fasen, en ook een rusteloos kind heeft de kans om te groeien en te leren. Elk kind volgt een andere weg, maar niet alles is te wijten aan de moeder.

Omgaan met kinderen is zeker niet gemakkelijk, en ook een goede ouder heeft niet altijd de juiste oplossing. Vaak maak je fouten, waardoor je het anders probeert te doen, er bestaat geen enige manier om ouders te zijn.

Wanneer je de moeder bent van een bijzonder levendig kind, word je vaak raar aangekeken of onmiddellijk aangewezen als een onbekwame moeder of een moeder die haar kind zijn gang laat gaan. De waarheid is dat kinderen het recht hebben om levendig en lawaaierig te zijn, ze hebben het recht om kind te zijn en ze mogen zeker niet als een marionet zijn.

Mensen vergeten snel hoe het is om kleine kinderen te hebben, vergeten dat er geen handleidingen voor ouders en kinderen zijn en dat wat voor jou en je kind geldt, misschien niet van toepassing is op die van mij.

Het is waarschijnlijk waar dat sommige moeders niet altijd in staat zijn om met de uitbundigheid van hun kinderen om te gaan, maar het is niet altijd eenvoudig om ouder te zijn. Als je een restaurant binnenkomt en je kind huilt, kijkt iedereen je aan alsof het jouw schuld is, alsof jij geen recht hebt om uit eten te gaan.

In dit perspectief besluiten steeds meer restaurants gezinnen met kinderen niet te verwelkomen zodat "klanten niet lastig gevallen worden”. We zijn intolerant geworden voor luidruchtige kinderen, maar die kinderen zijn niet luidruchtig, ze zijn gewoon kind.

En die moeders hebben geen fouten: het zijn gewoon moeders die moeders zijn en als een kind onrustiger is, zal ook hij de kans krijgen om op te groeien.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt