Deze wanhopige man biedt zijn huis aan als beloning voor degenen die zijn hond kunnen vinden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze wanhopige man biedt zijn huis aan…
Dit is wat je tijdens de zomer kunt doen om van die vervelende waterretentie af te komen Hij bind de snuit van zijn hond vast met isolatietape: de rechter legt hem een voorbeeldige straf op

Deze wanhopige man biedt zijn huis aan als beloning voor degenen die zijn hond kunnen vinden

Door Janine
17.312
Advertisement

Honden en katten zijn onderhand effectieve familieleden geworden, niet langer alleen huisdieren of metgezellen, maar echte personen wiens gezondheid, welzijn en geluk centraal staan.

Deze ontroerende band wordt vaak gezien als een overdrijving, bijna neurotisch. Ondanks alles zijn onze vierpotige vrienden echter het enige dat ertoe doet: het verhaal dat we gaan vertellen, bewijst het.

via: Fox News

We bevinden ons in de Verenigde Staten, om precies te zijn in Tucson, Arizona, waar Eddie Collins vanaf begin juli 2019 voortdurend een beroep doet op iedereen die erin slaagt om zijn geliefde Jenny, een 2-jarige Chihuahua waar hij dol op is, te vinden.

In het begin zei de man dat hij bereid was om een beloning in contanten uit te betalen, maar gezien de slechte resultaten en zijn wanhoop ging hij zelfs zover dat hij beloofde het huis waarin hij woont af te staan.

Het nieuws zorgde onmiddellijk voor sensatie, gezien het feit dat Eddie alleen zijn eigen huis bezit, het kleine stuk grond waarop het staat en de werkplaats ernaast. Verschillende journalisten vroegen hem hoe hij afstand kan doen van het weinige dat hij heeft, "alleen maar" om zijn hond terug te krijgen.

Eddie antwoordde natuurlijk dat Jenny niet zomaar een huisdier is, maar het is zijn familie en geen materieel goed kan vergelijkbaar zijn met de waarde die het gezin heeft. De zoektocht gaat verder en, behalve de hoop om het hondje terug te krijgen, wordt gehoopt dat iedereen die in deze onderneming zal slagen genoeg hart zal hebben om de beloning niet te accepteren.

Advertisement

Als en wanneer Jenny terugkeert naar haar eigenaar, is de hoop dat degene die haar terug in de armen van de eigenaar brengt, iemand is met wat menselijkheid, die de onvoorwaardelijke liefde tussen deze man en zijn hond kan waarderen. Ervan overtuigd dat de kleine Chihuahua veilig naar huis terugkeert, zal het zeker worden opgelost met een handdruk, misschien met een cadeau, maar zeker niet met het verlies van alle eigendommen van Eddie.

De kracht en soliditeit van de band die kan worden gecreëerd tussen mens en dier is ongelooflijk, een sentiment waar de mens een voorbeeld aan zou moeten nemen, in een poging om een wereld van wederzijds respect en harmonie te bouwen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt