Na het zien van deze foto, besloot Pampers om 5000 aankleedkussens te installeren op herentoiletten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na het zien van deze foto, besloot Pampers…
Kinderen die echt gelukkig zijn, zijn vaak luidruchtig en levendig Deze school verpakt en vriest de restjes van de mensa in om ze aan de meest behoeftige leerlingen te geven

Na het zien van deze foto, besloot Pampers om 5000 aankleedkussens te installeren op herentoiletten

Door Janine
2.972
Advertisement

Er zijn acties die soms, en vaak op een te oppervlakkige manier, worden geassocieerd met bepaalde mensen voor vermeende “rollen” die ze binnen het gezin uitvoeren, en niet alleen. Dit is het geval bij het verschonen van luiers, iets waarvan veel mensen geloven dat het meer verwant is aan moeders.

En toch zijn er heel veel vaders die dit doen, en het is helemaal niet waar dat ze de neiging hebben om deze routine te vermijden, hoewel je er soms toe wordt geleid om zo te denken. Voor hen zijn er echter niet veel "hulpmiddelen", vooral als ze zich op openbare plaatsen bevinden met de noodzaak om de luier voor hun kinderen te verschonen. Het initiatief waar we het nu over hebben, wil echter actie ondernemen tegen dit probleem.

via: CNN

In de Verenigde Staten heeft Pampers aangekondigd dat het vòòr 2021 5.000 aankleedkussens in herentoiletten wil installeren. Het begon allemaal met een foto die viral ging en werd gepubliceerd op Instagram door Donte Palmer, een vader uit Florida die zijn zoon op het toilet van een restaurant met het kind op zijn knieën moest verschonen, in een ongemakkelijke positie vanwege het ontbreken van een speciaal aankleedkussen.

Palmer kreeg enorme bijval, bestaande uit vaders die het beu waren om hun kind in zulke situaties te moeten verschonen. Het probleem kwam uiteindelijk ter ore bij Pampers, die besloot actie te ondernemen.

Het bedrijf motiveerde zijn beslissing om openbare commodes te installeren met de noodzaak om gunstiger condities te creëren voor vaders die met hun kinderen op stap zijn. Het moment van de verschoning van de luier mag volgens het topmanagement van het bedrijf geen bron van angst zijn, maar een taak die snel en gemakkelijk moet worden uitgevoerd.

Maar helaas is dit in een groot deel van de wereld niet mogelijk. Het initiatief, dat de naam #LoveTheChange kreeg, vindt plaats in samenwerking met muzikant John Legend. De componist en acteur, winnaar van een Oscar in 2015 voor het lied Glory, zei dat hij enthousiast was om deel te kunnen nemen aan de campagne, als vader die vaak in dezelfde moeilijkheden verkeerde.

Dit is natuurlijk maar een kleine stap, maar het initiatief van Pampers is zeker een concrete hulp om een aantal ongelijkheden en dagelijkse problemen te overwinnen, en we hopen dat het kan worden uitgebreid naar andere delen van de wereld.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt