Ze onthult dat ze in verwachting is van haar derde dochter maar haar man is teleurgesteld: hij gaf de voorkeur aan een zoon - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze onthult dat ze in verwachting is…
Ze adopteert een meisje en wanneer ze ontdekt dat haar biologische ouders dakloos zijn, verwelkomt ze hen in haar huis

Ze onthult dat ze in verwachting is van haar derde dochter maar haar man is teleurgesteld: hij gaf de voorkeur aan een zoon

11 Mei 2022 • Door Janine
3.182
Advertisement

Wat heb je liever: een jongen of een meisje? Een vraag die vaak wordt gehoord als een stel zwanger is. Velen maken geen verschil en accepteren het kind ongeacht het geslacht. Immers, zoals velen antwoorden, het is een zegen en het moet met vreugde en positiviteit worden aanvaard. Maar er zijn gevallen waarin de situatie kan escaleren als een van de twee ouders het niet eens is met het geslacht van de baby. Iets dat een tijdje geleden gebeurde in het huis van Tik Tok-gebruikster @kc.fulton.

In een video op het sociale netwerk zien we moeder, vader en twee prachtige meisjes in afwachting om te weten of de baby die onderweg is een jongen of een meisje zou zijn. En blijkbaar werd de onthulling door de vader niet gewaardeerd. Laten we eens kijken hoe het ging.

Het verhaal gaat over een stel ouders die, nadat ze twee prachtige meisjes op de wereld hadden gezet, hun derde kind verwachtten. En hier komt de eerste vraag: een jongen of een meisje? De twee wisten het nog niet totdat de video op Tik Tok werd getoond, maar misschien was hun hoop een beetje anders. Waarom? Laten we dat ontdekken.

De video begint met het hele gezin voor de camera tijdens wat een kleine feestelijke ceremonie voor de baby had moeten zijn. Op de afbeeldingen zie je de moeder van de meisjes met een paraplu. Allemaal wachten ze in spanning af, vooral de vader, nieuwsgierig om te weten en zich te verheugen over de ontdekking van het geslacht van het kind, maar wanneer dit gebeurt, reageert niet iedereen goed.

Als enkele ogenblikken na het begin van de video de vrouw de paraplu opent en ze met z'n vieren worden ondergedompeld in een regen van roze confetti die het derde meisje aankondigt, vat de man het niet zo goed op. Meteen verschijnt er een afkeurende grimas op zijn gezicht en, zonder ook maar rekening te houden met de aanwezigheid van zijn jonge dochters, begint hij zelfs te schelden.

Tegenover deze scène reageren de familieleden niet, die aanwezig zijn bij het evenement en die betrokken zijn bij het filmen, maar de vrouw kan niet stoppen met lachen. Misschien uit nervositeit? Of om de reactie van haar man te verhullen? We weten het niet, feit is dat hij gewoon niet nog een dochter wilde en met heel zijn hart een zoon hoopte te krijgen.

Advertisement

De video ging al snel het web over en verzamelde een groot aantal views en reacties. Veel gebruikers waren het helemaal niet eens met de reactie van de man, integendeel, ze hadden er veel kritiek op en zeiden dat hij het had kunnen vermijden.

Niemand twijfelt aan zijn voorkeur en verlangen om een ​​zoon te krijgen, maar een soortgelijke reactie is op zijn minst twijfelachtig en daar hebben gebruikers zich op gericht.

Ben je ooit getuige geweest van soortgelijke scènes, of was je misschien zelf de hoofdrolspeler omdat je zo hoopte op iets dat vervolgens niet gebeurde?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt