Een fotograaf stopt om te picknicken en vindt een ondervoede pup die op een heel klein eilandje is achtergelaten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een fotograaf stopt om te picknicken…
Sterke vrouwen zijn niet bang voor eenzaamheid, maar voor het gezelschap van domme mannen Een ondernemer geeft honderden elektrische rolstoelen aan gehandicapten en ouderen: sommigen komen al jaren niet meer buiten

Een fotograaf stopt om te picknicken en vindt een ondervoede pup die op een heel klein eilandje is achtergelaten

Door Janine
3.442
Advertisement

De band tussen mensen en huisdieren is iets buitengewoons, diepgaands, moeilijk te begrijpen of uit te leggen voor degenen die het nog nooit hebben meegemaakt, maar tastbaar en echt. Vaak ontstaat deze symbiose door puur toeval, niet zoals wanneer je een winkel binnenstapt om een viervoetige vriend te kiezen en te ”kopen", maar in de omstandigheid waarin hij de persoon vindt die hem zal adopteren. Fotograaf Wesley White weet hoe waar dit is.

In december 2018 was de man in Belize op zakenreis, met de bedoeling de schoonheid van die natuurlijke paradijzen vast te leggen, hij ging elke dag weg met zijn kajak om te lunchen in een plaats genaamd Tiny Island, niet ver van zijn hotel in Thatch Caye.

Terwijl hij zijn kleine picknick aan het voorbereiden was, hoorde hij een geluid uit de omgeving komen en kort daarna zag hij een kleine figuur zich een weg banen door het hout van een hut. Het was een pup, zichtbaar ondervoed, erg mager, wachtend op iemand die hem kon helpen.

Onnodig te zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was voor Wesley, dus wikkelde hij de pup in wat kleren en nam hem mee terug in zijn kajak, naar het hotel. De fotograaf moest twee dagen later vertrekken om terug te keren naar Montana, maar hij wilde de pup niet achterlaten.

Eerst werd de hond naar de dierenarts gebracht voor de eerste behandeling, terwijl Wesley zijn laatste werkverplichtingen regelde en de terugkeer voorbereidde. Thuis had hij al twee honden, Bell en Anna, en als hij geen goed verblijf voor zijn nieuwe vriend kon vinden, beloofde hij dat hij het bij zich zou houden.

Advertisement

De noodzakelijke medische procedures vereisten meer tijd, dus de man werd gedwongen om de hond daar te laten, die de naam Winston kreeg. Gelukkig kon iemand worden gevonden om voor hem te zorgen, maar Wesley bleef in contact met de nieuwe eigenaresse. Een maand later gaf de dierenarts toestemming voor Winston om te vliegen, zodat de twee nieuwe vrienden elkaar halverwege konden ontmoeten, in Dallas, in Texas.

Ondanks de korte tijd die hij samen met hem doorbracht, leek Winston zijn redder onmiddellijk te herkennen. Nu is huize White nog levendiger dan voorheen, met drie wilde kleine duiveltjes die van alles combineren, maar Wesley is alleen maar blij om zijn nieuwe vriend mee naar huis te hebben gebracht.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt