De vader van de bruid stopt het huwelijk zodat ook de stiefvader de dochter naar het altaar kan begeleiden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De vader van de bruid stopt het huwelijk…
De dakloze wordt in het ziekenhuis opgenomen en al zijn honden wachten geduldig buiten het ziekenhuis op hem Magnesium is een mineraal dat van vitaal belang is voor onze gezondheid, daarom is het belangrijk om het te nemen

De vader van de bruid stopt het huwelijk zodat ook de stiefvader de dochter naar het altaar kan begeleiden

Door Janine
68.912
Advertisement

Een ouder is niet alleen iemand die biologisch bijdraagt door een kind op de wereld te zetten, maar ook, of misschien vooral, degene die er voor zorgt. De wereld zit vol met "vaders" maar niet zozeer "pappa’s”, oftewel degenen die aan de zijde van hun eigen zonen en dochters blijven staan, die helpen hen op te voeden en altijd aanwezig zijn wanneer ze hen nodig hebben. Dit verhaal gaat over de liefde van een vader op 360°, en hoe dit sentiment heel verschillende mensen kan verbinden.

De trouwdag van Brittany Bachman was heel bijzonder, niet alleen vanwege de gebeurtenis zelf, maar ook vanwege de manier waarop de bruid naar het altaar werd geleid. Volgens de traditie liep ze aan de arm van haar vader Todd die haar aan haar man zou geven, maar onder de gasten was er nog een andere Todd, Cendrosky, de stiefvader van Brittany omdat haar moeder was hertrouwd. Verrassend voor iedereen die aanwezig was, wendde de natuurlijke vader zich tot zijn naamgenoot in de menigte: hij pakte hem en sleurde hem mee om de eer te delen het meisje langs de bruidsgang te begeleiden.

De ontroerende scène werd vereeuwigd door Delia Blackburn, een fotografe die aanwezig was om de ceremonie te vast te leggen. De afbeelding die op Facebook werd gepubliceerd in het album van de vrouw ontving meer dan 1 miljoen likes. Het verhaal werd ook verteld door WKYC-TV, waar Cendrosky in een interview vertelde: "Bachman kwam naar me toe en zei:" Je hebt net zo hard gewerkt als ik om haar op te voeden, jij moet onze dochter ook begeleiden door het gangpad”- ik voelde mijn benen trillen, het was het meest intense moment van mijn leven”.

Advertisement

Ook Todd Bachman sprak tegen dezelfde tv-zender en zei: "Brittany's stiefvader en ik waren het niet altijd eens, we hadden onze meningsverschillen, maar hij was essentieel voor het opvoeden van onze dochter. Ik dacht dat er geen betere manier kon zijn om hem dankbaarheid te tonen voor wat hij in al die jaren als ouder heeft gedaan".

De bruid was overweldigd door emoties om door haar "twee vaders" te worden begeleid, een moment van grote menselijkheid dat getuigt hoe diep en echt de genegenheid van een ouder, biologisch of niet, kan zijn voor zijn kind.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt