Alle eigenschappen op een rijtje van mensen die het sterrenbeeld Leeuw hebben: sterke mensen die je vrienden zijn voor het leven!

door Skip

07 Augustus 2019

Alle eigenschappen op een rijtje van mensen die het sterrenbeeld Leeuw hebben: sterke mensen die je vrienden zijn voor het leven!
Advertisement

Volgens de leer van de astrologie is het zo dat dominerende hemellichamen de persoonlijkheid van alle twaalf tekens, op een andere manier beïnvloeden. Het gaat dan vooral om nuances die bij de ene meer zichtbaar zijn dan bij de andere, want het feit dat je tot het ene "huis" behoort, wil niet zeggen dat je ook geen andere kenmerkende eigenschappen bezit.

Mensen die in het teken van de Leeuw staan vallen vooral op doordat ze dynamisch, sterk, nobel en extrovert zijn, maar door welke eigenschappen onderscheiden zij zich nog meer?

Advertisement
DarkWorkX/Pixabay

DarkWorkX/Pixabay

  • Spontaniteit. Mensen geboren onder het teken Leeuw zijn vrij om te denken wat ze willen en vrij in wat zij doen. Zij proberen zich niet anders voor te doen dan dat ze zijn. Hij vind het fijn om mensen een plezier te doen, maar per se indruk willen maken op mensen dat interesseert hem niet.
     
  • Wilskracht. Deze eigenschap komt tot uiting in de manier waarop zij hun doelen nastreven en in de manier waarop zij omgaan met moeilijke dingen. Ze zijn vasthoudend en daar valt niet aan te tornen.

  • Loyaliteit. Het is niet makkelijk om zijn vertrouwen te winnen, maar als je dat eenmaal hebt dan toont de Leeuw zich loyaal op een manier zoals je dat nog nooit eerder hebt meegemaakt en staat hij achter de mensen van wie hij houdt, in elke situatie.

  • Vrijgevigheid. Een Leeuw doet alles voor de mensen die belangrijk voor hem zijn, hij staat altijd klaar om te helpen; hij is het dan die het verschil maakt.

  • Intuïtie. Een Leeuw heeft een uiterst goed ontwikkeld zesde zintuig, hij heeft direct in de gaten of mensen tegen hem liegen en hij heeft binnen no time door wat voor vlees hij in de kuip heeft.

  • De Leeuw is van oudsher altijd geassocieerd met onverschrokkenheid, het is een ontembaar teken dat niet bang is voor uitdagingen en ze zonder aarzelen aangaat.
Advertisement
DarkWorkX/Pixabay

DarkWorkX/Pixabay

  • Transparant. Een zeldzame en waardevolle eigenschap die soms voor ongemakkelijkheid zorgt omdat een Leeuw altijd het hart op de tong draagt, tegen de prijs dat hij bot overkomt.

  • Sociaal. Een karaktereigenschap die voortkomt uit de aangeboren wens om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar juist daarom straalt de Leeuw energie, positiviteit en charisma uit. Dit zijn eigenschappen die een leider van hem maken, aardig en prettig voor anderen.

Een Leeuw als partner hebben of gewoon alleen al als vriend is een cadeau, maar ook behoorlijk veel werk, want je moet vaak de tweede plaats innemen naast een vaak uitbundige persoonlijkheid. De beloning is echter dat je iemand in je leven hebt die er altijd zal zijn, zo eerlijk dat het zelfs pijn doet, maar waardevol en van onschatbare waarde op gewone maar ook speciale dagen.

Advertisement