Dit is het verhaal van True: zijn vorige baasje verwijderde zijn poten als "straf" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit is het verhaal van True: zijn vorige…
Door de hittegolven neemt het aantal teken behoorlijk toe, maar je kunt zelf een effectieve spray maken om ze te weren Dat opa en oma er alles aan zouden doen om hun kleinkinderen te laten lachen, dat blijkt maar weer eens uit deze foto's

Dit is het verhaal van True: zijn vorige baasje verwijderde zijn poten als "straf"

Door Skip Tromp de Haas
3.174
Advertisement

In de moderne maatschappij neemt de aandacht en het gevoel voor dieren steeds meer toe. Waar enerzijds teveel genegenheid in sommige gevallen excessieve vormen dreigt aan te nemen, heb je anderzijds helaas ook mensen die huisdieren mishandelen en slecht behandelen. Zo geldt dat helaas en verdrietig genoeg ook de hond True. Zijn vorige eigenaar, die te kampen had met een drugsverslaving, verwijderde z'n voorpoten als straf gewoon omdat hij een gat had gegraven in zijn tuin.

De dag waarop True zichzelf zwaargewond uit de woning sleepte; een instinctieve poging tot hulp zoeken, lijkt alweer lang geleden. Gelukkig werd hij gevonden door een buurman die direct de hulpdiensten inschakelde en daarmee True's leven redde. Door een of andere speling van het lot werd zijn vorige eigenaar dood aangetroffen als gevolg van een overdosis.

Na een moeilijke operatie redde True het gelukkig, maar zou alles natuurlijk niet meer zijn zoals voorheen en moest hij nu wielen gebruiken die werden bevestigd op de plaats van zijn poten. Erin Blaak en haar vriend die van zijn verhaal hadden gehoord werden zo geraakt en ontroerd hierdoor dat ze besloten hem te adopteren.

Advertisement

Nu heeft True een nieuw thuis en een tweede leven bij zijn baasjes in Toronto. Hij is gelukkig, makkelijk te benaderen en hij krijgt alle liefde die hij verdient. Ondanks zijn handicap is het een hele lieve hond en geeft hij oprechte genegenheid en dankbaarheid terug voor de kans die hem is geboden. Erin en haar vriend zijn dingen aan het regelen en beginnen aan de procedure waarmee True een therapiehond kan worden. Zij denken namelijk dat zijn levenslust als inspiratie kan dienen, ondanks hetgeen wat hem is overkomen.

Het plan is om het beest in ziekenhuizen langs te laten gaan, dat mensen met een handicap of geamputeerden kennis met hem kunnen maken en hij hen zo hoop en vreugde kan geven. True is voor iedereen het levende bewijs en herinnering van hoe je weer er bovenop kunt en moet komen, zelfs na de moeilijkste momenten wanneer alles verloren lijkt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt