Laat Steenbokken niet aan je ontsnappen: ze zijn uitstekende levensgezellen - BekijkDezeVideo.nl
x
Laat Steenbokken niet aan je ontsnappen:…
Alle voordelen van laurierthee op een rijtje Het Boze Oog: de oude techniek waarmee onze grootmoeders negatieve energieën probeerden te identificeren

Laat Steenbokken niet aan je ontsnappen: ze zijn uitstekende levensgezellen

06 Augustus 2019 • Door Skip
9.763
Advertisement

Niets geeft beter het dier steenbok weer dan de mensen die zijn geboren onder dit sterrenbeeld. Net als het fabelachtige dier dat leeft in de bergen zijn zij trots, vasthoudend, sterk, vastberaden en streven ze hun doelen na en kijken ze "van bovenaf" naar de bergtoppen die wij allemaal zien.

Ken jij iemand die is geboren tussen 22 december en 10 januari? Dan heb je geluk want een Steenbok kan echt iemand zijn op wie je altijd kan rekenen. We gaan z'n eigenschappen eens in detail onderzoeken.


De planeet Saturnus is de dominante planeet van de Steenbokken en is het hun bron van wijsheid, intuïtie en rationaliteit. Dankzij deze eigenschappen kunnen zij hun omgeving goed analyseren, hun conclusier hierover trekken en dienovereenkomstig handelen, zonder ook ooit maar te verzaken in vasthoudend en vastberaden zijn.

In alles wat zij doen steken zij energie en moeite en laten zij zich niet snel ontmoedigen. Net als het dier is ook hun doel de top, die met veel inzet en moeite moet worden gehaald.

En het is nu juist door deze extreme vastberadenheid die mensen onder teken Steenbok het imago geeft moeilijke, stugge of misschien solitaire mensen te zijn. Verder hoort dit gewoon bij degenen die het gewend zijn om in hun eentje de top te beklimmen en problemen op te lossen met de middelen die hij/zij heeft. Over deze houding zijn echter vele positieve aspecten te melden.

De hardheid in de basis van een Steenbok wordt ruim gecompenseerd door een diepgewortelde behoefte aan vriendschap en loyaliteit en daarnaast de behoefte om zoveel mogelijk thuis te zijn en zich hier ook thuis te voelen. Deze behoefte is mede met de grote ambitie die ze hebben, de impuls om zelfs door te gaan wanneer het heel moeilijk is.

Een portret van dit sterrenbeeld is niet compleet zonder het te hebben gehad over de algemeen bekende neiging van deze mensen om koppig hun eigen zin te doen. Maar let wel, deze eigenschap moet niet worden verward met verwaandheid of hoogmoedigheid maar met de voortdurende neiging van Steenbokken om naar andermans adviezen te luisteren, maar uiteindelijk toch gaan voor wat ze zelf besluiten. Hebben ze eenmaal hun pad uitgestippeld dan laten ze zich ook maar moeilijk beïnvloeden.

Iemand aan je zijde hebben die onder dit sterrenbeeld is geboren, mag zich rijk rekenen. Het zijn mensen die het leven altijd van de positieve kant bekijken en met energie, loyaliteit, vasthoudendheid een invloed hebben waar een partner vrienden en familie baat bij hebben.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt