Dit is het ontroerende verhaal van Rocco, een hond die in de steek gelaten is omdat zijn baasjes een kind krijgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit is het ontroerende verhaal van Rocco,…
Deze vrouw heeft de duurste bruidstaart gemaakt ter wereld, een waar kunstwerk van een miljoen dollar Deze vrouw moet misschien naar de gevangenis omdat ze zwerfkatten te eten heeft gegeven

Dit is het ontroerende verhaal van Rocco, een hond die in de steek gelaten is omdat zijn baasjes een kind krijgen

Door Skip Tromp de Haas
4.325
Advertisement

Wanneer we besluiten een hond te nemen moeten we zo goed mogelijk beseffen welke gevolgen deze prachtige keuze heeft. Een hond is geen speelgoed dat we als ons dat makkelijk uitkomt, weg kunnen gooien. Een hond is de beste vriend van de mens en zal hij waken over zijn baas en zijn gezin zoals hij dat doet over een roedel die hij nooit in de steek zal laten. Het is een trouw dier, dat vanaf de eerste stap die hij in huis zet, belooft heel loyaal te zijn. Daarom moeten we een hond in wezen zien als een gezinslid en niet als afleiding waar we van af willen zodra het eerste probleem zich aandient. Een herdershond-pup genaamd Rocco had helaas niet het geluk dat hij bij de juiste mensen terechtkwam. Op het moment dat zijn baasjes namelijk wisten een kind te verwachten hebben ze hem in de steek gelaten.

Van het een op het andere moment zat Rocco, een jonge Duitse herder, alleen, verdrietig en in de steek gelaten in een opvangcentrum voor dieren. Zijn baasjes hadden hem achtergelaten. Rocco trilde enorm, bang geworden en gestresst door al het geluid en de onbekende mensen die voorbij kwamen in het centrum. Hij begreep niet hoe ze hem zo in de steek konden laten. Maar toen een vrouw naar het centrum kwam en hem zag, aarzelde ze geen seconde en zette ze direct een video online van het arme weerloze beest, in de hoop dat iemand hem zou komen helpen.

De hulp liet niet lang op zich wachten. Preethi Pillaipakkam, iemand van het DFW German Shepherd Rescue die helpt, heeft Rocco meteen meegenomen naar huis. "Een opvangcentrum kan veel stress geven, het is geen goede plek voor honden zoals Rocco" zegt Preethi, "hij wilde niet in de auto, hij was heel schuw. Echt waar, hij ging zich zelfs verstoppen achter de bank in de auto. Hij leek erg gestresst."

Advertisement

Eenmaal thuis was Rocco nog steeds in de war, maar doordat er nog een Duitse herder bij was kon hij langzaam acclamatiseren, zelfs spelen... een grote stap vooruit voor hem!

De vrouw die hem heeft gered heeft een Instagrampagina gemaakt die helemaal in het teken staat van Rocco. Doordat hij ook online gezien wordt is het aantal verzoeken om hem over te nemen toegenomen. Binnen de kortste tijd werd er voor hem een betrouwbare eigenaar gevonden die voor hem kon gaan zorgen.

Zijn nieuwe thuis is alles wat Rocco zich had kunnen wensen: hij is omringd door liefde en speelt blij met een andere hond. Hij voelt zich 100% een onderdeel van een echt gezin!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt