Deze vrouw opende om middernacht haar trimsalon om een zwerfhond een "noodbehandeling" te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vrouw opende om middernacht haar…
Met deze eenvoudige oefeningen kunnen we onze hersenen actief houden en Alzheimer voorkomen Beste ouders, stop met schreeuwen als je wilt dat je kinderen het niet doen

Deze vrouw opende om middernacht haar trimsalon om een zwerfhond een "noodbehandeling" te geven

Door Janine
15.855
Advertisement

Ook honden hebben af en toe een schoonheidsspecialiste nodig. Niet omdat de traditionele verzorging noodzakelijkerwijs een esthetische sessie moet zijn, maar veel van de meest ongelukkige viervoeters die geen familie, een huis of een dak hebben waaronder ze kunnen schuilen, hebben niet de mogelijkheid om naar de dierenarts te worden gebracht of om naar de trimsalon te gaan. Maar dit ontroerende verhaal zal je laten zien dat zelfs in de meest onverwachte situaties er altijd een helpende hand zal zijn voor zwerfhonden die hulp nodig hebben.

via: Metro UK

Op een avond was de trimster Kari Falla in Oviedo in de staat Florida het lokale nieuws aan het bekijken en kwam de aankondiging tegen van een zwerfhond die vlakbij haar huis was gevonden; het leek erop dat hij onmiddellijke hulp nodig had en zij was absoluut de juiste persoon om hem te helpen. Om middernacht opende Kari haar trimsalon voor huisdieren, nam contact op met de man die de arme gehavende hond had gevonden en begon hem van top tot teen te wassen.

Kari werkte de hele nacht aan de zeer dikke vacht van de hond, de ene pluk na de andere, en uiteindelijk had ze ongeveer 11 kilo vuile met vlooien besmette vacht eraf gescheerd!

Na de wasbeurt bracht de man de hond naar de dierenarts waar vervolgens tot ieders verrassing werd ontdekt dat het arme dier blind en doof was; het was echt een wonder dat hij al die tijd op de weg had overleefd, en daarom werd hij omgedoopt tot Lucky.

Advertisement

Het verhaal van Lucky heeft een gelukkig einde: de man die hem van de weg had gered, besloot uiteindelijk om hem te adopteren, terwijl de trimster Kari Falla de dagen daarna, nadat het nieuws door de autoriteiten bekend was gemaakt, veel spontane donaties voor haar dierensalon kreeg, maar ze accepteerde ze niet voor persoonlijk gewin: ze besloot het geld van de donaties te gebruiken om de veterinaire rekeningen van Lucky volledig te betalen!

Een verhaal met een gelukkig einde voor deze vierpotige vriend die dankzij een wonder genegenheid en onvoorwaardelijke liefde heeft gevonden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt