Vertel me in welke maand je bent geboren... en ik zal je zeggen wie je bent! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Vertel me in welke maand je bent geboren...…
Is een platte buik jouw droom? Hier zijn 5 onfeilbare oefeningen voor de lage buikspieren Met deze traditionele Chinese methode neem je afscheid van hoofdpijn in 5 minuten zonder medicatie

Vertel me in welke maand je bent geboren... en ik zal je zeggen wie je bent!

1.116
Advertisement

De periode van het jaar waarin iemand wordt geboren kan grote invloed hebben op iemands kenmerken. Dit heeft niets te maken met het behoren tot een specifiek sterrenbeeld of ascendant, hoewel ze onvermijdelijk met elkaar verbonden zijn.

In deze omstandigheid worden voornamelijk de omgeving, de betekenis en de waarde van een maand binnen de seizoenscyclus beoordeeld. Hier zijn enkele details om er meer over te weten te komen.

 • Januari - Het begin van een nieuw jaar valt samen met de wens om opnieuw te beginnen, hard te werken om aan een ​​project te beginnen of om een ​​reeds lopende te voltooien. Degenen die in deze maand zijn geboren, hebben waarschijnlijk kwaliteiten zoals ambitie en idealisme, evenals het vermogen om altijd het beste in anderen te zien.
 • Februari - De maand van de optimisten, creatieven en dromers. Dit betekent niet een gebrek aan gezond verstand of evenwicht hebben: degenen die in deze maand zijn geboren, zijn een werkelijk interessante mix.
 • Maart - Hij zal misschien “veranderlijk“ zijn, maar het is vooral een maand met een moedige en volle geest van initiatief. Degenen die in deze maand zijn geboren zijn als open boeken, oprecht en hartelijk, in staat om de bewondering van mensen op te roepen juist vanwege hun eerlijkheid.
 • April - Wie in deze periode van het jaar is geboren, heeft een aangeboren empathie voor anderen, weet hoe hij moet luisteren en problemen moet oplossen alsof ze de zijne zijn. Liefde en mededogen zijn de gaven die dit soort individuen van nature aan de wereld weten te brengen.
 • Mei. De periode van wedergeboorte, die degenen die in deze maand op de wereld komen een sterk gevoel van vriendschap geeft. Deze mensen zijn op zoek naar genegenheid en geluk, ze streven naar en handelen volgens de belangrijke waarden van het leven, ze zijn nooit tevreden met middelmatigheid en willen altijd het beste.
 • Juni. Geboren worden in deze maand betekent de magie van het bestaan ​​accepteren zonder te veel vragen te stellen, maar de schoonheid ervan op een absoluut spontane en natuurlijke manier ervaren. Degenen die in deze periode zijn geboren, zijn instinctief en intuïtief, houden nauw contact met hun eigen emoties en die van anderen, ze weten lief te hebben en geliefd te zijn.
 • Juli. Degenen die het licht in deze tijd van het jaar zien, hebben het onwrikbare vermogen om de schoonheid van dingen te zien en te genieten van eenvoudige genoegens. Voor hen is het glas altijd halfvol en ze weten hoe ze moeten stralen van pure levensvreugde.
 • Augustus. Nadenkend, introspectief en met de mogelijkheid om buiten de kaders te denken, kunnen degenen die in deze maand geboren zijn originele ideeën en oplossingen vinden. Er zijn geen obstakels of onmogelijke problemen, elke hindernis kan worden opgelost met enthousiasme en verbeelding.
Advertisement
 • September. Als een vriend die in deze maand is geboren een voorgevoel of intuïtie heeft, is het beter om naar hem te luisteren, omdat de gevoeligheid van deze mensen nooit faalt. Verder kunnen we er ook op vertrouwen dat dit eigenlijk individuen zijn die worden verwarmd door het vuur van passie en idealisme, dus echt en concreet.
 • Oktober. Begrip, vriendelijkheid en geduld zijn de dominante kenmerken van degenen die in deze periode zijn geboren. De deur van deze mensen staat altijd open, net als hun hart en hun geest.
 • November. In deze maand geboren worden is als een Indiana Jones zijn, met een grote geest van avontuur, maar ook acute vreugde en gevoeligheid.
 • December. Praktisch en concreet, weten zij tot oplossingen te komen die anderen nooit zouden bereiken. Hun gave is weten hoe ze dingen eenvoudig kunnen zien en redeneren zonder te worden overvallen door emotie.

Naast de horoscoop hebben we dus ook nog een paar andere elementen om het beeld van je karakter en dat van de mensen die je kent te schetsen. Of het zich nu goed aanpast aan de realiteit van de feiten of niet, het gaat erom te onderstrepen dat elk individu, ongeacht de dominante hemel of de geboortemaand, aangeboren of positieve eigenschappen heeft. De sleutel tot alles is ervoor kiezen om ze te gebruiken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt