Will Smiths zoon opent een restaurant waar mensen die in moeilijkheden zitten, gratis gezond kunnen eten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Will Smiths zoon opent een restaurant…
Twee weken lang alleen rijst eten, dat is het geheim voor een gezuiverd lichaam Als er geen watermeloenen zijn dan is het ook geen zomer. Met deze tips kies je de beste uit!

Will Smiths zoon opent een restaurant waar mensen die in moeilijkheden zitten, gratis gezond kunnen eten

2.691
Advertisement

Voor mensen die geen huis hebben en geen dak boven hun hoofd waaronder ze beschutting kunnen vinden kan eten, slapen en het dagelijks leven leven, behoorlijke uitdagingen zijn. Met name in de winter worden de omstandigheden waarin je moet leven erger en moeilijker en kunnen er grote problemen ontstaan door de kou.

Er zijn vele verhalen en situaties waarin een dakloze probeert te schuilen tegen de kou en is dit zeker geen marginaal verschijnsel. Instellingen, verenigingen en burgers spannen zich in om naar oplossingen te zoeken om het lijden en de moeilijkheden van mensen die slapen op straat, te verzachten. Maar vaak is dit echter niet genoeg.

Problemen ontstaan ook doordat daklozen elke dag moeten eten. Ook daarbij wordt er geprobeerd veel te helpen en komt de solidariteitsacties ook uit de hoek van bekende en invloedrijke personen. Zo is dat ook in dit verhaal dat we je gaan vertellen. De persoon in kwestie is Jaden Smith, zoon van de beroemde acteur Will Smith.

De tweede zoon van de Hollywoodster die in Men in Black heeft gespeeld, is een project gestart met de naam "@ILoveYouRestaurant." Het doel is om gezond en gratis eten aan te bieden aan daklozen.

Wills zoon is al redelijk bekend bij het publiek zowel vanwege zijn carrière als muzikant en omdat hij een rol speelde in de succesvolle serie Fresh Prince of Bel-Air. Hij besloot om, gesterkt door die faam, zijn 21ste verjaardag te vieren door een heuse food truck (restaurant op wielen) te beginnen waar gratis veganistische maaltijden worden uitgedeeld op straat in Los Angeles.

Het plan is een enorm succes. Jaden Smith kan al rekenen op meer dan 100 duizend volgers en wordt hem dagelijks veel hulp aangeboden. Ook vanuit de showbizzwereld kan de foodtruck van de rapper, acteur en danser op veel waardering rekenen.

In Los Angeles, de plek waar hij zijn reizende restaurant wilde openen, telt een groot aantal daklozen. Door gratis gezond en kwalitatief voedsel uit te delen worden minder bedeelden op een nuttige manier geholpen. Het is slechts een kleine stap, maar uiteindelijk zijn het deze initiatieven waardoor gaandeweg het leven van veel mensen er beter op wordt en dat er weer een glimlach op hun gezicht komt.

Advertisement
foto: Facebook
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt