De kleinzoon ontdekt dat zijn oma nooit naar zee is geweest en vertrekt met haar voor een gedenkwaardige reis - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De kleinzoon ontdekt dat zijn oma nooit…
Als je je lever wilt zuiveren, zet deze voedingsmiddelen dan op tafel Deze hond liep permanente hersenbeschadiging op door de eigenaar die hem in de auto in de zon had achtergelaten

De kleinzoon ontdekt dat zijn oma nooit naar zee is geweest en vertrekt met haar voor een gedenkwaardige reis

3.469
Advertisement

We weten het allemaal: het leven bestaat uit positieve en negatieve momenten, van vreugde, maar ook van offers en spijt. We hebben vaak de neiging dingen uit te stellen die we zouden willen doen, maar die we om de een of andere reden vermijden en dan vervolgens spijt hebben dat we ze niet eerder hebben gedaan.

Spijt brengt niets goeds en helpt je zeker niet om serener te leven. Het verhaal dat we je gaan vertellen gaat hier over. Als we ons leven lang niet de gelegenheid hebben gehad om bepaalde dingen te doen, is het goed om er iets aan te doen, het moment te pakken om wroeging te voorkomen. Als vrienden en familie ons helpen, dan is het nog beter...

Joy is een vrouw van 89 jaar. In haar lange leven heeft ze veel dingen gedaan, maar ze heeft nooit de kans gehad om een heel belangrijke te maken. Ze heeft nooit het heerlijke gevoel gehad haar voeten op het zand te zetten, de majestueusiteit van de oceaan of een berg van dichtbij te bewonderen.

Toen haar kleinzoon, Brad Ryan, van dit gemis hoorde, besloot hij zijn grootmoeder een heel bijzonder geschenk te geven, dat hij nooit zou vergeten. Een reis van 10 duizend mijl door de Verenigde Staten, 28 dagen waarin de twee 21 nationale parken hebben bezocht met hun natuurlijke wonderen, uiteraard inclusief de bergen!

Een echt “on the road”-avontuur waaraan Joy graag deelnam. Een prachtige reis die daar niet eindigde. Oma en kleinzoon zijn de Amerikaanse wegen blijven afleggen en kwamen uit op 25 duizend mijl door 38 verschillende staten.

Iedereen die de oude vrouw ontmoet, kan niet onverschillig blijven voor haar aanstekelijke glimlach, evenals haar vrolijke en ondernemende geest. Platteland, bergen, woestijnen, zon en zee: Joy kan nu zeggen dat ze veel meer heeft gezien dan ze had gedacht voordat ze met haar kleinzoon vertrok: in een korte periode is ze van een levenslang berouw afgekomen.

Advertisement

En ze geeft niet op: oma heeft nog steeds zin in avontuur, en het is niet uitgesloten dat ze besluit om weer met Brian te vertrekken. De reisverhalen van de twee zijn voor velen een prachtige bron van inspiratie.

Degenen die hen ontmoetten, maar ook degenen die hun foto's op sociale media zagen, begrepen het goed: het is nooit te laat - en je bent nooit te oud - om nieuwe ervaringen te beleven, te reizen of gewoon te dromen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt