Deze hond liep permanente hersenbeschadiging op door de eigenaar die hem in de auto in de zon had achtergelaten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond liep permanente hersenbeschadiging…
De kleinzoon ontdekt dat zijn oma nooit naar zee is geweest en vertrekt met haar voor een gedenkwaardige reis Deze 107-jarige vrouw onthult haar geheim van een lang leven:

Deze hond liep permanente hersenbeschadiging op door de eigenaar die hem in de auto in de zon had achtergelaten

Door Janine
3.119
Advertisement

Niet iedereen die ervoor kiest om een hond te hebben, kiest er ook voor om er goed voor te zorgen. We snappen nog steeds niet waarom sommige mensen de moeite nemen om een huisdier te bezitten, gezien hun gebrek aan interesse om ervoor te zorgen. Om nog maar te zwijgen over degenen die honden en katten voor hun plezier mishandelen. Het verhaal van Pedro, een puppy die in een bloedhete auto op een parkeerplaats in een winkelcentrum werd gevonden, heeft een gelukkig einde, maar alleen dankzij de snelle interventie van een politieagent die hem wist te redden, ondanks alles.

foto: KDVR

In Lakeside, Colorado, vond de lokale politie een hondje in een auto die in de zon stond. De temperatuur in de auto had bijna 51°C bereikt toen een politieagent onmiddellijk een raam insloeg om de puppy te redden. De redding van het dier werd door de agenten gefilmd om het lijden van de arme Pedro te documenteren, die duidelijk in een ernstige toestand verkeerde: hij kon bijna niet ademhalen en hijgen.

foto: KDVR

Pedro werd onmiddellijk naar een dierenarts in de buurt gebracht, die zei dat het langdurige gebrek aan zuurstof waarschijnlijk onomkeerbare hersenschade aan de arme kleine hond zal veroorzaken.

Op het moment van de redding benaderde de eigenaar van de hond de politie schreeuwend vanwege de schade aan de auto. De man, een drieëntwintigjarige met de naam Aaron Marlow, maakte zich helemaal geen zorgen over de toestand van zijn hond en bleef tegen de agenten schreeuwen, totdat hij in de auto stapte om te proberen te ontsnappen. Na een korte achtervolging op de parkeerplaats, slaagde de politie erin de crimineel te pakken en naar het bureau te brengen.

Advertisement
foto: KDVR

Ondertussen is Pedro toevertrouwd aan de zorg van de dierenopvang Foothills, die via Facebook zijn verhaal heeft gepubliceerd om iedereen te waarschuwen dat hij zijn hond niet zonder toezicht in de auto achterlaat.

foto: KDVR

Het is nooit veilig om een dier alleen in de auto te laten en gezien de temperaturen die in de zomer kunnen worden bereikt, kan zo'n vergeetachtigheid fataal zijn voor onze viervoeters.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt