Ze neemt haar hond mee naar de tandarts: hij is beledigd en "straft" haar door haar compleet te negeren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze neemt haar hond mee naar de tandarts:…
Vriendelijk, respectvol, loyaal: allemaal pluspunten van de Waterman, een van de meest geliefde tekens van de dierenriem Hij gooit de nieuwe auto in de rivier om wraak te nemen: zijn ouders hadden hem namelijk geen Jaguar gegeven

Ze neemt haar hond mee naar de tandarts: hij is beledigd en "straft" haar door haar compleet te negeren

Door Janine
110.053
Advertisement

Naar de tandarts gaan is niet bepaald een leuk uitje. Voor veel mensen kan een behandeling bij de tandarts angst en stress veroorzaken.

Ondanks dat zorg en mondhygiëne belangrijk zijn, houdt niemand van het ongemak of de pijn die een tandarts kan veroorzaken. Afgaande op de video die we je hieronder laten zien, geldt dit niet alleen voor mensen...

Ook onze viervoetige vrienden, als echte familieleden die het vaak zijn, hebben recht op zorg en aandacht, indien nodig medisch. Vooral honden moeten regelmatig hun tanden poetsen en helaas kunnen zij ook last van hun gebit hebben. De hond in kwestie bevond zich in deze situatie: kijk hoe hij reageerde!

Bret Mortimer woont in de Verenigde Staten, in Salt Lake City om precies te zijn, en heeft besloten om Fritz, een leuk hondje van tweeënhalf jaar, mee te nemen. Hij moest mee naar de tandarts, die de tanden van de hond heeft gereinigd.

Voor Fritz was het niet de eerste keer dat hij naar de tandarts ging en in het verleden, elke keer dat zijn baasje hem kwam ophalen, was het altijd een feest van kusjes. Deze keer was de reactie echter anders: en dit is duidelijk te zien op de foto's en de video!

De hond was namelijk zichtbaar boos op Bret. Hij had echter niet dat soort woede die wordt getoond door gewelddadige reacties of driftbuien: Fritz koos voor stilte. Net als een mens die zich er verbitterd bij neerlegt, draaide de hond zich tijdens de reis naar huis om met een zeer ernstige uitdrukking op zijn snuit, waar we wel om moeten lachen.

En het hielp niet dat Bret hem bleef roepen: Fritz keek uit het raam en vermeed oogcontact met de vrouw, alsof de wereld plotseling op hem was neergestort, in een houding van stilte en onverschilligheid.

Advertisement

De video is hilarisch en ging viraal en werd meer dan 2 miljoen keer bekeken op Twitter. Velen zullen zichzelf herkennen in de arme Fritz en in zijn ongelooflijk "menselijke" reactie op het bezoekje aan de tandarts. Ondertussen is de hond een echte superster op het web geworden... we hopen dat dit hem tenminste weer zal laten glimlachen!

Hieronder zie je de hilarische video waarin je duidelijk kunt zien hoe Fritz op de tandarts reageerde.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt