Dit stel met het syndroom van Down dat al meer dan 20 jaar getrouwd is, laat zien dat liefde geen grenzen kent - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit stel met het syndroom van Down dat…
Volgens dit onderzoek verwisselt de helft van de mensen niet elke dag hun ondergoed, vooral de mannen Dit 11-jarige meisje ontsnapte aan een ontvoerder dankzij een codewoord bedacht door haar moeder

Dit stel met het syndroom van Down dat al meer dan 20 jaar getrouwd is, laat zien dat liefde geen grenzen kent

Door Janine
11.999
Advertisement

Veel echtparen zijn zich hiervan bewust: een huwelijk levend en gezond houden is helemaal niet zo eenvoudig. Mannen en vrouwen die voor elkaar gemaakt lijken, beloven elkaar vaak eeuwige liefde en geluk, maar verlaten elkaar uiteindelijk soms zelfs na een paar maanden (of dagen) na de bruiloft.

Als het moeilijk is om de juiste persoon te vinden en bij elkaar te blijven voor degenen die geen specifieke gezondheidsproblemen hebben, laat staan hoe ingewikkeld het is voor degenen die minder geluk hebben gehad in het leven en moeten leven met ziekten of handicaps.

Deze mensen met speciale behoeften zijn echter niet altijd veroordeeld om alleen te blijven en een triest dagelijks leven te leiden. Het verhaal waar we je over gaan vertellen heeft een heel speciaal stel als hoofdrolspelers, wat een mooi voorbeeld is van hoop en moed.

We hebben het over Tommy en Maryanne Pilling, ze waren het eerste koppel met het syndroom van Down dat in het Verenigd Koninkrijk trouwde. Toen ze besloten om in het huwelijk te treden, was er geen gebrek aan kritiek en ongenoegen, evenals sceptische blikken van degenen die geloofden dat zo'n paar geen goede toekomst zou kunnen hebben.

Dit alles, al die sceptische verwachtingen en negatieve voorspellingen, vond meer dan 20 jaar geleden plaats! Precies: Maryanne en Tommy zijn al heel lang samen, leven in harmonie en cultiveren een prachtige relatie van liefde en vriendschap.

Wat het verhaal van Tommy en Maryanne echt ontroert, is dat de twee erin geslaagd zijn om in deze jaren samen een volledig normaal leven te leiden. In feite wonen ze alleen in een onafhankelijk huis, naast dat van de zus van Maryanne, die soms hulp biedt.

En hun relatie is sterker dan ooit. De Facebook-pagina beheerd door de zus van de bruid heeft hun geschiedenis bekend gemaakt aan de wereld en toont het paar in veel dagelijkse situaties. De foto's van hun wandelingen hand in hand hebben veel reacties ontvangen van genegenheid en bewondering.

Maar dat is niet alles. Te weten dat er een stel met het syndroom van Down is dat de droom kan realiseren om verliefd te worden en een leven te leiden zoals ieder ander, is voor velen een grote bron van motivatie en inspiratie.

De hoop die Maryanne en Tommy geven aan mensen die hun eigen beperking hebben - en hun families - is inderdaad bijzonder. De hoop is dat ze nog lang aan de wereld zullen blijven tonen dat liefde geen grenzen kent, inclusief handicaps en fysieke problemen!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt