Ze gaat naar een Peruaans dorp voor een yogaseminar: ze ontmoet de liefde en blijft daar

Janine image
door Janine

27 Maart 2023

Ze gaat naar een Peruaans dorp voor een yogaseminar: ze ontmoet de liefde en blijft daar
Advertisement

Het zal zeker niet de eerste keer zijn dat je van de kracht van de liefde hoort: de geschiedenis is onze leermeester en brengt tal van gebeurtenissen die verband houden met dit zeer sterke gevoel. Liefde kan ons leven echt op zijn kop zetten, ons overweldigen als een woeste rivier, soms laat het littekens achter, soms is het de vrucht van het ontstaan van een nieuw gezin.

Het verhaal dat we je gaan vertellen is het bewijs dat je uit liefde tot alles bereid bent, zelfs om je leven te veranderen.

via Newsrebeat

Advertisement
Caroline Knight/ Instagram

Caroline Knight/ Instagram

Caroline Knight is een 33-jarige Engelse vrouw, een yogalerares die voor haar werk naar Peru reisde: ze moest deelnemen aan een retraite in de Amazone om de lokale bevolking die "filosofie" te leren. Maar ze had nooit verwacht dat ze zo betrokken zou zijn bij die plek: ze ging nooit meer terug.

De vrouw had een verblijf van ongeveer tien dagen gepland, een lange en vermoeiende reis: "eerst moest ik naar Puerto Maldonado reizen, vandaar nog twee uur, een oversteek per boot en een lange wandeling om het dorp te bereiken waar ik les zou gaan geven; ik was uitgeput, maar die plaats had een buitengewone sfeer”.

Caroline's reisgezelschap maakte al snel kennis met een paar lokale individuen en door één bewoner was Caroline bijzonder onder de indruk.

Advertisement
Caroline Knight/ Instagram

Caroline Knight/ Instagram

Rómulo is een 19-jarige verlegen en gereserveerde jongeman die meteen de aandacht van onze hoofdrolspeelster trok: "hij stond apart, maar toen ik alleen met hem kon praten, leek hij erg aardig en oprecht". De interesse was wederzijds en de twee werden steeds hechter.

Helaas weerhielden enkele bureaucratische complicaties hen ervan hun kennis verder te verdiepen. Caroline liet zich niet ontmoedigen en terwijl al haar reisgenoten naar huis terugkeerden, bleef ze in dat verre land en huurde ze voor een paar pond per dag een kamer in Puerto.

De twee bleven door de uitwisseling van berichten en filmpjes contact houden. Alleen al door de afstand beseften ze de gevoelens die ze voor elkaar hadden: "Ik moet je iets vertellen, ik denk dat ik van je hou", schreef hij haar op een dag op Facebook, "Ik denk dat ik ook van jou hou", antwoordde ze.

Uiteindelijk werd het stel herenigd en besloot Caroline permanent te verhuizen naar het dorp Rómulo, naar zijn huis: "het is eigenlijk gewoon een binnenplaats met een golfplaten dak en een verzameling geïmproviseerde slaapcabines, maar ik zou niet gelukkiger kunnen zijn”.

Eenmaal gevestigd op permanente basis, raakte de vrouw geïnteresseerd in de activiteit van haar partner: de teelt en distributie van cacao die ze verkopen via zijn sociale netwerk op Instagram @junglecacaoperu. Hun zaken lijken goed te gaan en Caroline heeft nog maar één wens: "Ik zou graag willen dat hij mijn familie ontmoet, ook al hebben we een leeftijdsverschil van 14 jaar, ik voel me geliefd en veilig bij hem".

Het is een prachtig verhaal dat al snel de wereld rondging en hoop en geluk gaf. En wat vind je van dit ontroerende verhaal?

Advertisement