Hij spaart een heel jaar om zijn vrouw het huis van haar dromen te kunnen geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij spaart een heel jaar om zijn vrouw…
70-jarig stel besluit te trouwen: De huisbaas verdubbelt haar huur als hij erachter komt hoeveel geld ze verdient met haar baan

Hij spaart een heel jaar om zijn vrouw het huis van haar dromen te kunnen geven

30 Mei 2022 • Door Janine
4.821
Advertisement

Een huis kopen lijkt een beetje op de droom van veel mensen, maar het huis van je dromen kunnen kopen is iets bijzonders, wat helaas niet iedereen kan realiseren. Justin Flom wist echter in welk huis zijn vrouw zou willen wonen, aangezien de vrouw op een dag, toen ze er toevallig langs liepen, had opgemerkt hoezeer dat het "huis van haar dromen" was. Ze wist niet dat haar man het adres stiekem had opgeschreven en was gaan sparen zodat hij het haar kon geven. Een jaar later arriveerde de mooie verrassing, opgenomen op video en verspreid op de sociale kanalen van Justin.


Justin Flom wist heel goed hoeveel zijn vrouw, een onvermoeibare werker en moeder van twee kinderen, dat huis verdiende, dus schreef hij het adres op van die prachtige plek die ze samen hadden gezien. Hoogstwaarschijnlijk was zijn vrouw het na een tijdje weer vergeten, maar hij bleef erover nadenken hoe hij het kon kopen. Na een lang jaar van sparen en geheimen zonder medeweten van zijn vrouw, heeft Justin zijn wederhelft verrast.

In een ontroerende video, door hemzelf gepubliceerd, kunnen we het prachtige tafereel bekijken: Justin en zijn vrouw zitten in de auto en hij geeft haar een cadeaupakket om uit te pakken. De vrouw doet er lang over om alles uit te pakken, ook omdat het een "matroesjka" cadeau is: in de eerste grote doos zit een tweede kleinere doos, enzovoort... Terwijl de vrouw alle pakjes probeert uit te pakken, laat Justin de gebruikers kaartjes zien waarin hij emotioneel het verhaal tussen hem en zijn vrouw vertelt.

Justin en zijn vrouw zijn al 12 jaar samen en samen hebben ze twee dochters. Aan de basis van hun verhaal ligt een grote liefde, waardoor ze met weinig geld en een klein leeg huis konden beginnen. Een van de mooiste herinneringen, die Justin in zijn hart bewaart, is ongetwijfeld de eerste keer dat hij en zijn vrouw in dat huis hebben gegeten: er waren geen stoelen of tafels, dus bestelden ze een pizza en aten ze op de grond.

Maar vandaag kwam de droom om naar een mooier en groter huis te verhuizen eindelijk uit. Uiteindelijk toont de video de vrouw die een doosje in haar hand houdt, nadat ze talloze pakjes heeft uitgepakt, en Justin zegt dat ze uit de auto moet stappen. Natuurlijk staan ​​de twee geparkeerd voor het enorme en mooie pand dat de man net had gekocht. Wanneer de vrouw de doos opent en de sleutel van haar nieuwe huis ziet, spreekt haar uitdrukking van overweldigende verbazing en vreugde voor zich.

Advertisement

Maar de verrassingen zijn nog niet voorbij: eenmaal binnen blijkt dat Justin een pizza had besteld om op de vloer van hun prachtige nieuwe huis te eten. Een symbolisch gebaar, om te herinneren hoe de twee jaren geleden voor het eerst aan hun avontuur waren begonnen.

Een mooi gebaar en een video die ons ontroerde! Leg de zakdoeken maar vast klaar...

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt