Deze opa bouwde een trein om alle zwerfhonden mee te nemen die hij van de straat had gered - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze opa bouwde een trein om alle zwerfhonden…
Deze dierentuin zet de toeristen in een kooi in plaats van dieren, voor een spannend bezoek! Ondanks hersenletsel, werkt deze man als arts en vecht voor de minder bedeelden

Deze opa bouwde een trein om alle zwerfhonden mee te nemen die hij van de straat had gered

Door Janine
17.165
Advertisement

Als je passie hebt voor dieren, creativiteit en vrije tijd, eindigen de kansen om plezier te hebben door goed te doen nooit. Eugene Bostick, een Amerikaan uit Texas, is gepensioneerd en heeft veel vrije tijd tot zijn beschikking: op 80-jarige leeftijd bouwde hij dat wat we "de mooiste trein ter wereld" zouden kunnen noemen. Dit is niet zomaar een trein en de passagiers zijn niet zomaar passagiers. Deze aardige grootvader wilde de trein namelijk bouwen om zwerfhonden uit de straat te redden.

Eugene Bostick, el abuelo que rescata perros y los lleva en tren 🚋www.pinguinitos.com🐕http://ow.ly/EYOZ50uF8I9

Pubblicato da Pinguinitos su Domenica 16 giugno 2019

Een nobel gebaar, dat van deze leuke gepensioneerde 80-jarige uit Texas, dat het hart verwarmt. Eugene en zijn broer Corky wonen in een doodlopende straat waar mensen hun honden vaak achterlaten. Dat is hoe het verhaal van de trein begon. Eugene en zijn broer begonnen verlaten honden te verwelkomen en te voeren; langzaam begonnen ze de medische kosten te betalen en ze te laten castreren of steriliseren.

Eugene is een ervaren lasser en had besloten een trein te bouwen om al "zijn" honden mee te nemen om leuke wandelingen door de buurt en in de nabijgelegen bossen te maken. Een paar plastic vaten waaruit hij de stoelen maakte en een basis met wielen die hij vervolgens op elk van de vaten heeft gelast, waren voldoende. Achter het stuur zit uiteraard Eugene, met een kleine tractor.

Advertisement

Mickey is the lookout for the left side of the train. Jack likes to ride shotgun and guards the train from the right side.

Pubblicato da Eugene Bostick and The Dog Train su Lunedì 28 dicembre 2015

De man zei dat de honden letterlijk gek worden van vreugde wanneer ze hem de tractor op het treintje horen aansluiten.

Eugene moet echt veel van dieren houden en dit verhaal troost en verzekert ons dat mensen zoals hij nog steeds bestaan op de wereld.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt