Dit hondje werd geslagen en ondergedompeld in lijm, maar zijn verhaal had een gelukkig einde - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit hondje werd geslagen en ondergedompeld…
Het is moeilijk om toe te geven dat je ongelijk had en daarom zullen sommigen het nooit doen Dit zijn de 7 signalen die een tekort aan serotonine kunnen onthullen

Dit hondje werd geslagen en ondergedompeld in lijm, maar zijn verhaal had een gelukkig einde

2.158
Advertisement

Helaas lijkt er nooit een einde te komen aan de verhalen over dierengeweld. Elke dag lezen we verhalen over dieren die mishandeld worden door personen die niets menselijks hebben. Het verhaal van Pascal, een hondje dat dankzij zijn wilskracht en de hulp van andere mensen gelukkig kon ontsnappen, past precies in deze tragische gebeurtenissen van zinloos geweld. Een groep jonge misdadigers in Turkije leefde zich uit op een pup door het puur “voor de lol” te mishandelen.

via: The Sun

Pascal is een weerloze pup, die niemand kwaad zou doen, maar die het doelwit was van een groep jongeren wier opvoeding veel te wensen overlaat. Behalve dat hij in elkaar werd getrapt, werd de arme Pascal ook ondergedompeld in snellijm en overgelaten aan zijn trieste lot, tussen de modder en het onkruid. In de uren daarna droogde de lijm steeds verder op en vormde een pantser dat geleidelijk de normale bloedstroom verhinderde.

De NGO Heart of Rescue was verantwoordelijk voor de redding van de kleine Pascal, die onmiddellijk de juiste veterinaire zorg ontving. Zijn toestand was kritiek, - hij had over het hele lichaam brandwonden door het zuur van de lijm en was erg bang door de aanwezigheid van andere mensen - maar 2 weken veterinaire zorg slaagde erin wonderen te doen voor zijn gezondheid!

Pascal heeft blijk gegeven van grote wilskracht om te willen blijven vechten voor zijn eigen leven. Nu is hij volledig hersteld van de schok en is hij een gelukkige hond die geliefd wordt door zijn nieuwe familie.

Advertisement

We hopen dat de golf van zinloos geweld, die nog steeds op weerloze dieren wordt afgereageerd, op een dag zal stoppen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt