Hier zijn alle redenen waarom degenen die zijn geboren onder het teken Maagd de beste van de dierenriem zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hier zijn alle redenen waarom degenen…
Elke dag koopt deze hond een koekje in de bar en betaalt met een blaadje Volgens experts is het tweede kind meer onhandelbaar dan het eerste: en ouders bevestigen het

Hier zijn alle redenen waarom degenen die zijn geboren onder het teken Maagd de beste van de dierenriem zijn

1.074
Advertisement

Wijs, concreet, onafhankelijk, de Maagd stroopt liever zijn mouwen op om te realiseren wat hij in gedachten heeft in plaats van stil te staan en te fantaseren over hoe het zou kunnen zijn.

Hun beslissingen zijn het resultaat van nauwkeurig nadenken en zeer zelden voeren ze acties impulsief uit. Wanneer ze afwijken van hun pad voor iemand, betekent dit dat het een belangrijk persoon is. Deze en vele andere kenmerken maken degenen die zijn geboren tussen 23 augustus en 22 september echt tot speciale wezens.

Degenen die geboren zijn onder het teken "Maagd" slagen erin om zich van de wereld te isoleren door zich in een dimensie onder te dompelen die hen van buitenaf beschermt, soms de realiteit ontkennend, maar alleen als verdedigingsmechanisme. Vastberadenheid en zelfbeheersing begeleiden elke stap, van werk tot privéleven, en houden ze weg van verleidingen en fouten begaan door puur instinct.

Dit soort mensen geeft de voorkeur aan feiten boven woorden, ze zeggen wat ze denken, zelfs als het onaangenaam en ongemakkelijk lijkt, en altijd consistentie en oprechtheid vertoont. Hun perfectionisme kan soms op de zenuwen werken, maar het is nooit een kwestie van "slecht" gedrag of onnodige provocaties: het is alleen pure liefde voor dingen die goed worden gedaan.

Maagden weten hoe ze buiten de kaders moeten kijken en denken, ze kunnen het grote geheel zien, een "bijwerking" van hun onuitputtelijke vermogen om op het juiste moment te wachten. Ze zijn ongelooflijk geduldig, ze houden ervan om een handje te helpen en ze weten hoe ze dicht bij iemand moeten blijven in tijden van nood.

foto: Unsplash

Rationeel en met beide benen op de grond behoren Maagden tot de sterrenbeelden die het concept van betrouwbaarheid het beste belichamen. Wanneer ze een verplichting aangaan, voeren ze die koste wat kost uit, met precisie en stiptheid.

Alleen al hun aanwezigheid kan anderen geruststellen en kalmeren en een soort helende kracht uitstralen die evenwicht en innerlijke vrede geeft. Uiteindelijk weten ze hoe ze hun ervaringen moeten koesteren, ze zullen nooit meer dan eens dezelfde fout begaan en ze zullen nooit stoppen met leren van zichzelf, van anderen en van het leven.

Advertisement
foto: Pixabay
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt