Deze zwerfkat wachtte elke dag op een hondje om mee te spelen: de twee zijn nu onafscheidelijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze zwerfkat wachtte elke dag op een…
Het verhaal van Monte, de zwerfhond die een ster werd in de film Lady en de Vagebond Voor en na school: 20 hilarische foto's van kinderen op hun eerste schooldag

Deze zwerfkat wachtte elke dag op een hondje om mee te spelen: de twee zijn nu onafscheidelijk

5.746
Advertisement

Dieren weten hoe ze ons kunnen verrassen met zulke ongelooflijke en betekenisvolle gedragingen die we zelden bij mensen zien. Een hond of een kat kunnen adopteren en deze vierpotige vrienden een integraal onderdeel van het leven en het gezin te maken, evenals een verantwoordelijkheid, is echt een geluk.

Hun onvoorwaardelijke liefde, constante aanwezigheid om ons op te fleuren en zelfs de donkerste momenten minder zwaar te maken, zijn zeker dingen die het leven ten goede veranderen. Dit was ook het geval voor de Italiaanse vrouw waar we het over hebben, die voor haar verjaardag een heel mooie Pinscher pup kreeg met de naam Taco.

Voor Delfina, uit Rome, was Taco een echt geschenk uit de hemel vol genegenheid en een ongekende hoeveelheid energie. De kleine hond gaf echter niet alleen veel liefde aan de vrouw en haar man, maar ook aan een ander dier, waarmee ze een echt speciale band opbouwde.

Op een dag, terwijl Delfina Taco uitliet, zagen ze een grijs zwerfkatje onder een auto liggen, die geïntrigeerd was door het hondje.

Met grote moed begon de kat Taco te volgen, blijkbaar op zoek naar aandacht en genegenheid. Daarna, telkens wanneer Delfina met Taco wandelde, wachtte de kat op hen en kwam tevoorschijn om contact met hen te maken. Beetje bij beetje, en tot grote verbazing van de vrouw, werden de twee dieren vrienden voor het leven.

Advertisement

Het katje, dat, zo bleek later, alleen woonde in een garage in de buurt, waar hij eten kreeg van een man, werd steeds zelfverzekerder en nieuwsgieriger. En Taco begon zijn verzoeken om vriendschap te beantwoorden, genoeg om het baasje te laten begrijpen dat hij wilde spelen met de kat, waardoor het steeds moeilijker werd om terug naar huis te keren van de wandeling.

Tijdens een regenachtige dag zag Delfina de bange en verwaaide kat en besloot het mee naar huis te nemen. Vanaf toen werd de vriendschap met Taco echt symbiotisch en ontroerend. De kleine kat voelde zich onmiddellijk gerustgesteld door zijn aanwezigheid en de twee werden zo onafscheidelijk dat ze zelfs de waterbak deelden.

Delfina en haar man konden niet anders dan Tequila met genegenheid te verwelkomen, de ondernemende kat dat nu een nieuw, gelukkig lid van de familie is!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt