Een kleine hond met een gebroken poot sleept zichzelf naar het asiel om haar 13 pups te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kleine hond met een gebroken poot…
Zijn vrouw lijdt aan de ziekte van Alzheimer: hij neemt haar elke dag mee naar het werk zodat ze niet alleen thuis is Als slaap de overhand krijgt: 20 honden die in de vreemdste posities in slaap zijn gevallen

Een kleine hond met een gebroken poot sleept zichzelf naar het asiel om haar 13 pups te redden

Door Janine
13.997
Advertisement

Dieren weten ons vaak diepgaande levenslessen te geven, dankzij de toewijding die ze tonen aan hun soortgelijken of de mensen met wie ze zijn verbonden. Hun verhalen kunnen onze ogen openen voor de prioriteiten van het leven en diepe gevoelens in ons wakker maken.

Dit is het geval van de kleine hond waarvan we je het verhaal vertellen: gewond en pijnlijk, aarzelde ze niet om een heroïsche missie uit te voeren om haar pasgeboren pups te redden.

We weten niet hoe de hond in deze situatie terecht is gekomen, het feit is dat ze met een gebroken poot in de steek is gelaten. Tot overmaat van ramp was er een zwangerschap met een naderende geboorte. Toen de pups ter wereld kwamen, moet de jonge moeder verbaasd zijn geweest: het waren er maar liefst 13! Maar hoe vind je voldoende voedsel om ze op te laten groeien?

Zodoende waagde de hond zich op zoek naar hulp en arriveerde in de buurt van de dierenopvang van St. Louis in de Verenigde Staten. Hier probeerden de medewerkers haar onmiddellijk te benaderen en uiteindelijk vingen ze haar, maar hun deskundige oog miste het fundamentele detail niet: haar lichaam liet duidelijk zien dat er ergens pups op haar wachtten.

Advertisement

Na verschillende onderzoeken wisten de vrijwilligers het nest te vinden, heel goed verstopt tussen de braamstruiken. Zelfs voor hen was het een wonder: 6 reutjes en 7 teefjes! Gelukkig waren ze allemaal in goede gezondheid, maar ze hadden duidelijk de zorg van de moeder nodig.

Een kleine ingreep zal nodig zijn om de gewonde poot te laten herstellen, maar ongetwijfeld krijgt het hele gezin nu de zorg en liefde die het verdient.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt