Ze redt haar familie van een brand, maar na een paar jaar laten ze haar achter in een kennel - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze redt haar familie van een brand,…
Een Down-vader is net als alle anderen, misschien zelfs beter: het verhaal van deze jongen bewijst het 7 nuttige technieken om angst te overwinnen en controle te krijgen

Ze redt haar familie van een brand, maar na een paar jaar laten ze haar achter in een kennel

12.307
Advertisement

Het verhaal van Bennie, een bastaard hondje die in Canada woonde, is vanuit elk gezichtspunt ongelooflijk. Toen ze weinig meer was dan een puppy, redde ze haar familie van een brand, zich gedragend als een heldin. Een mooi verhaal, zou je denken, als er geen onverwacht einde was gekomen: op 10-jarige leeftijd werd Bennie door dezelfde familie waaraan ze zoveel toewijding had getoond in een kennel gedumpt. Haar eigenaren rechtvaardigden zichzelf door te zeggen dat ze niet met hun zoon kon opschieten, wat moeilijk te geloven is.

foto: Canine Haven

Plots heeft het arme dier, dat al wat ouder wordt, te maken met een onbekende omgeving en onbekende mensen. Bovendien waren de vooruitzichten niet rooskleurig: wie zou ooit zo'n oude en niet pure rashond adopteren? Het personeel van het centrum was er erg pessimistisch over, maar zelfs hier kwam het lot tussenbeide met een verrassing.

foto: Canine Haven

Met Kerstmis 2014 besloot een jong stel dat dit dier het niet verdiende haar laatste jaren achter de tralies door te brengen. Dat gezegd hebbende, hebben Corrie en Justin Bennie geadopteerd, die het huis met andere honden zou delen.

Advertisement
foto: Canine Haven

Het nieuwe leven van het hondje, omringd door de liefde van een echt gezin en andere vriendelijke viervoetige metgezellen, kon niet aangenamer zijn geweest. Zoals je op de foto's kunt zien, voelde Bennie zich meteen thuis en bracht ze prachtige jaren in gezelschap door.

foto: Canine Haven

Helaas kon alle liefde die Corrie en Justin haar gaven de tijd niet stil laten staan, en voor Bennie was het tijd om te gaan. Ze stierf begin 2019, omringd door de genegenheid van iedereen.

foto: Canine Haven

Bennie's leven was erg avontuurlijk, ze ontmoette mensen die niet echt liefhadden, maar ook anderen die echt van haar hielden. Wat er echt toe doet, is dat ze haar laatste jaren in een echt gezin doorbracht, verwend door de liefde die elk levend wezen verdient te ontvangen. Goede reis Bennie!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt