Hij was bang om benaderd te worden, maar dankzij de genegenheid van een man is dit hondje nu erg aanhankelijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij was bang om benaderd te worden,…
Een veganistische vrouw klaagt haar buren aan omdat ze te vaak barbecueën met vlees Elke dag koopt deze hond een koekje in de bar en betaalt met een blaadje

Hij was bang om benaderd te worden, maar dankzij de genegenheid van een man is dit hondje nu erg aanhankelijk

4.638
Advertisement

Wanneer we mensen of dieren in nood ontmoeten die zich in situaties bevinden waarin snel handelen noodzakelijk is, ervaren veel mensen de dringende noodzaak om te helpen als een duwtje om snelle beslissingen te nemen.

Het is niet voor iedereen zo, omdat het zeker geen leuke ervaring is om een gewonde hond te vinden. Eerst weten we misschien niet goed wat we moeten doen, maar zeker is dat de man waar we het over gaan hebben, met zijn gebaar van genegenheid, het dier in moeilijkheden een tweede kans heeft gegeven, waardoor hij een onuitwisbare stempel in haar leven heeft gedrukt.

foto: Facebook

We hebben het over Eldad Hagar en de kleine hond Leesa, een pitbull die op de straten van Los Angeles zwierf, totdat ze zich in een echt onaangename situatie bevond. Sommige mensen hebben haar zelfs verstopt en gewond zien onder een auto zien liggen, duidelijk doodsbang.

Ze wilde door niemand worden aangeraakt, geschokt door haar bloedende wonden. Zo besloten voorbijgangers Hope For Paws te bellen, een non-profit dierenreddingsgroep die actief is in de Californische metropool.

foto: Facebook

Eldad Hagar, oprichter van de organisatie, snelde ter plaatse. De hond wilde, volgens wat hij zei, niet worden aangeraakt of verplaatst. Zodra de man haar naderde, werd ze bang en trok zich terug, om te ontsnappen en onder een andere auto te vluchten.

Op dat moment besloot Eldad dat het tijd was om het vertrouwen van Leesa te winnen als hij haar in veiligheid wilde brengen. Na een tijdje, en niet zonder enige inspanning, ontspande de pitbull zich en werd ze door de man meegenomen. De vrijwilliger omschreef de ervaring als een echt ontroerend en emotioneel moment, hoewel hij dergelijke situaties gewend is.

Advertisement
foto: Facebook

"Ik heb het al duizenden keren gedaan," zei Eldad, "maar het is altijd zo bijzonder om dit proces te doorlopen waarin zich gedurende een korte periode een vertrouwensrelatie ontwikkelt. Het was zo fijn om haar op haar schoot te hebben, ze kwam om een knuffel te ontvangen en toen gaf ze me een kus. Ze reageerde bijna als een mens."

Na de redding werd Leesa onmiddellijk naar een dierenarts gebracht, waar ze een operatie onderging om haar problemen, veroorzaakt door kanker aan de melkklieren, in het hoofd en in de rug, op te lossen.

foto: Facebook

Het herstel verliep natuurlijk niet snel, maar na een tijdje ging het beter met het hondje en werd ze geadopteerd door een familie die weet hoe het alle liefde moet geven die het nodig heeft. Dat niet alleen. Haar karakter is totaal veranderd: ze houdt ervan de mensen om haar heen te kussen, en ze is ongetwijfeld een van de meest aanhankelijke honden die er zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt