Elke dag koopt deze hond een koekje in de bar en betaalt met een blaadje - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Elke dag koopt deze hond een koekje…
Hij was bang om benaderd te worden, maar dankzij de genegenheid van een man is dit hondje nu erg aanhankelijk Hier zijn alle redenen waarom degenen die zijn geboren onder het teken Maagd de beste van de dierenriem zijn

Elke dag koopt deze hond een koekje in de bar en betaalt met een blaadje

Door Janine
63.006
Advertisement

Er zijn honden die zo'n inzicht en intuïtie tonen dat we niet onverschillig kunnen blijven voor sommige kleine gebeurtenissen waarbij ze betrokken zijn. "Jammer dat ze niet kunnen praten" is wat we vaak horen over enkele zeer intelligente dieren. Bij het Technisch Instituut van Monterrey Casanare, in Colombia, "begeleidt" een zwarte hond, die erg op een labrador lijkt, elke dag leraren en studenten in ruil voor wat eten. Vooral de studenten brengen hem koekjes van de bar op de campus om hem al hun dankbaarheid te tonen.

Wat de studenten nog niet wisten, is dat de zeer intelligente hond die koekjes niet alleen accepteerde, maar goed keek terwijl de mensen dat heerlijke eten bestelden: het geven van "groene kaarten" en in ruil daarvoor heerlijke snacks ontvangen. Zo gezegd zo gedaan - het dier maakte meteen van de gelegenheid gebruik om het zelf te proberen; op een mooie dag verschijnt hij in de bar met een groot blad in zijn mond en kwispelt hij met zijn staart in afwachting van zijn koekje.

De barvrouw kon haar ogen niet geloven! De inventiviteit van de hond had echt alle verwachtingen overtroffen. Angela Garcia Bernal, een docente aan het instituut, dacht dat de hond zo vaak geld had gezien in ruil voor traktaties, dat hij het ook wilde proberen.

De medewerkster was meer dan blij om de hond een koekje te geven in ruil voor dat blaadje.

Advertisement

Vanaf dat moment bleef het dier zich elke dag presenteren met een blad, waardoor hij zijn kleine prijs ontving. “Hij betaalt altijd met een blad," zei de vrouw van de bar, "het is zijn dagelijkse aankoop". Uiteraard besloten de medewerkers van de campus om de dagelijkse hoeveelheid koekjes te beperken om de gezondheid van het dier te behouden.

Op een dag besloot een van de docenten van het Instituut een bericht op Facebook te plaatsen waarin dit merkwaardige verhaal werd verteld. De post ging al snel viraal en duizenden mensen waren onder de indruk van de intelligentie van de hond.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt