De hond heeft een terminale ziekte: de familie geeft hem het beste weekend van zijn leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De hond heeft een terminale ziekte:…
Het verhaal van Ranger, de Duitse herder met dwerggroei die voor altijd een puppy zal blijven Een hert verstoort een trouwfotoshoot: de foto’s zijn leuk en schattig

De hond heeft een terminale ziekte: de familie geeft hem het beste weekend van zijn leven

Door Janine
5.431
Advertisement

Beslissen om een hond te adopteren is een belangrijke keuze, die niet kan worden genomen op basis van een simpele wens van het moment. Een hond is een levend wezen en hiervoor moeten we onze verantwoordelijkheden nemen: ervan houden en ervoor zorgen, zijn hele leven lang, alsof het een ander lid van de familie is. Beter gezegd, alsof het echt een familielid is. De familie van Stephen Rampersad was dol op hun hond, Wilson, een 14-jarige Duitse pointer.

via: Metro

Helaas is de gemiddelde levensduur van een hond veel lager dan die van mensen en om deze reden had Stephen's familie verdriet vanwege het verlies van hun hond. Wilson was gediagnosticeerd met blaas- en maagkanker die niet geopereerd kon worden - er was niets meer aan te doen. De hele familie wuifde echter, na het ontvangen van het trieste nieuws, het verdriet onmiddellijk weg en besloot de hond een aantal mooie laatste dagen van zijn leven te geven.

Dus brachten Stephen Rampersad, zijn vrouw Christen en hun kinderen, Noah en Jonah, een heel weekend door met hun geliefde Wilson. Eerst gaven ze hem een pijnstiller, daarna namen ze hem mee op de boot en lieten hem de laatste keer vrij rond in het water zwemmen. De hond genoot ook van de ritjes met de auto en de bezoeken aan winkels.

Advertisement

Op een ochtend nam Stephen Wilson mee naar zijn werk, naar de brandweerkazerne, waardoor hij een ochtend als ere-brandweerman doorbracht. Tijdens de lunch genoot hij van een heerlijke hamburger met patat en spek.

Wilson was al bij Stephen voordat hij zijn relatie met Christen begon en hem naar de dierenarts brengen om in te laten slapen was zonder twijfel een van de moeilijkste ervaringen om mee te maken. Arme Wilson sliep vredig in zijn armen in.

Waar hij ook is, Wilson heeft nu zeker vrede gevonden en is vertrokken met de voldoening de laatste momenten van zijn leven te hebben doorgebracht omringd door zijn geliefden. Zijn familie heeft prachtige herinneringen aan hem.

Het is heel triest dat het gemiddelde leven van een hond korter is dan dat van mensen, maar ze geven ons in de loop der jaren, waarin ze ons vergezellen in het leven, veel van de mooiste ervaringen en veel, heel veel liefde.

Tags: DierenHondenFamilie
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt