Deze lieve kleine hond weigert zijn baasje alleen achter te laten in het ziekenhuis - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze lieve kleine hond weigert zijn…
Volgens een onderzoek zijn mensen die blozen vaak betrouwbaarder en genereuzer Twee buren hebben een deurtje in de schutting gemaakt om hun onafscheidelijke honden te laten spelen

Deze lieve kleine hond weigert zijn baasje alleen achter te laten in het ziekenhuis

Door Janine
17.877
Advertisement

Het verhaal dat we je vertellen, richt zich op een mooi verhaal over vriendschap, een vriendschap die tot bloei kwam tussen een zeer lieve en trouwe hond genaamd Benny en zijn ongelukkige baasje genaamd Scott Ballenger. Wat er tussen hen gebeurde, is de getuigenis van hoe oprechte liefde en genegenheid de grenzen van geslacht en ras kunnen overstijgen; een gevoel van loyaliteit dat alleen onze viervoetige vrienden op ons kunnen overbrengen.

via: The Dodo

Nadat hij orkaan Harvey had overleefd, die eerder de stad Washington D.C. had getroffen, werd de hond Benny geadopteerd door de familie Ballenger, hoewel hij nog steeds terughoudend was om zich open te stellen voor mensen; Benny kreeg echter snel een band met Scott en ze werden al snel onafscheidelijk.

Maar toen Scott plotseling ziek werd, was Benny overstuur en verward, zo erg dat het gezin de hond af en toe naar het ziekenhuis meebracht om zijn geliefde baasje op te zoeken. Alleen de reuk en het zesde zintuig van een hond konden zich voorstellen dat Scott helaas niet lang meer zou leven, en dat had Benny al snel begrepen.

Advertisement

In de wetenschap dat hij niet veel tijd zou hebben gehad om met zijn trouwe menselijke baasje door te brengen, bracht Benny de laatste dag met Scott door, ineengedoken op zijn bed in het ziekenhuis, en met de ogen vol tranen nam hij afscheid.

Hoewel het verlies van Scott voor een depressieve fase bij de hond zorgde, bleef het gezin dicht bij Benny, die de herstelfasen van de hond met zorg en liefde volgde, waardoor hij genegenheid, liefde en nabijheid kreeg.

Hoewel Scott er niet meer is, zal Benny nooit alleen zijn. En misschien is dat wat er echt toe doet.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt