Deze man creëerde een opvanghuis voor oudere honden die geen thuis konden vinden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man creëerde een opvanghuis voor…
De legende van Clytia en Apollo, een Griekse mythe die ervoor zorgt dat je nog meer van zonnebloemen houdt Een blinde atleet betaalt de reis naar de Spelen door in de metro te zingen en wint een bronzen medaille

Deze man creëerde een opvanghuis voor oudere honden die geen thuis konden vinden

Door Janine
11.462
Advertisement

Als we een hond adopteren worden we vaak erg geleid door leeftijd en schoonheid. De esthetische factor heeft helaas een grote invloed op de keuze en veel mensen nemen liever een pup. Maar hoe zit het met al die arme honden die niet zijn gekozen? Van al die honden die iemands genegenheid niet hebben verdiend? (wie weet waarom niet!) Russell Clothier besloot die honden te helpen die aan een triest lot, vol eenzaamheid leken te zijn overgelaten.

Dit is hoe Shep's Place Senior Dog Sanctuary ontstond, een toevluchtsoord voor al die oudere honden die, nadat ze waren achtergelaten, niet langer een huis en een gezin die ze zou adopteren hebben gevonden. Russell heeft er daarom aan gedacht om een plek te creëren waar gekwelde dieren een comfortabele oude dag kunnen leven, omringd door veel liefde. De naam van het paradijs ontstond ter ere van Shep, een 10-jarige hond, een mix tussen een Beagle en een Basset Hound, die werd geadopteerd door de oprichter van het project. Shep is een zeer gelukkige hond omdat hij zijn eigen bank heeft en mooie momenten met andere honden doorbrengt.

Russell creëerde een zeer informeel toevluchtsoord, omdat hij wilde dat zijn gasten zich thuis zouden voelen. Hij kocht speciaal een huis dat hij aanpaste aan zijn doel. De man heeft een tijdje vrijwilligerswerk gedaan toen hij het project bedacht en het was tijdens deze ervaringen dat hij zich realiseerde dat oudere honden zelden worden geadopteerd.

Advertisement

Het huis heeft onder andere comfortabele kooien en een speciale hondendouche, evenals een groot terras waar honden vrij rond kunnen lopen.

Advertisement

Een prachtig initiatief waaraan je kunt bijdragen met een donatie via de officiële website van de stichting.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt