Ze was achtergelaten met haar 9 puppy's in een dichte kartonnen doos, maar een man slaagde erin hen te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze was achtergelaten met haar 9 puppy's…
Teveel werken is vermoeiend: geld is belangrijk, maar geestelijke gezondheid is dat nog veel meer Deze 4 meisjes die kanker overleefden, ontmoetten elkaar 3 jaar later in hetzelfde ziekenhuis waar ze werden behandeld

Ze was achtergelaten met haar 9 puppy's in een dichte kartonnen doos, maar een man slaagde erin hen te redden

Door Janine
15.687
Advertisement

Wanneer we geconfronteerd worden met verhalen over arme weerloze dieren die in de steek gelaten worden, is het altijd heel moeilijk om niet boos te worden op dergelijke gebaren of word je verdrietig over hoe het menselijke ras lijkt te zijn geworden: wreed en hopeloos. Het is duidelijk dat niet alle mensen van het hart en hun menselijkheid zijn beroofd - om deze reden blijven we hopen op een betere toekomst. Het verhaal waar we je over willen vertellen, heeft als hoofdrolspeelster een kleine hondenmoeder met veel kleine puppy's, die achtergelaten zijn op een stortplaats, in een dichte kartonnen doos.

via: CBC
foto: BC SPCA

Een hond met 9 puppy's werd achtergelaten op de stortplaats van Puntzi Lake, in Brits-Columbia (Canada). Gelukkig zag een voorbijganger de mysterieuze kartonnen doos en keek erin om te controleren wat het was. Toen hij het opende, bevond hij zich tegenover veel kleine ogen die hem bang aankeken en die door de zon werden verlicht. Negen pups die slechts een week geleden waren geboren, zaten tegen het lichaam van hun moeder aan.

foto: BC SPCA

De man bracht de puppy's onmiddellijk naar een dierenarts, die de perfecte gezondheidstoestand van de pups en de moeder zelf bevestigde. Maar wie weet wat er had kunnen gebeuren als ze niet tijdig waren gevonden en gered. De honden werden overgebracht naar de British Columbia Society for the Prevention of Cruelty to Animals (BC SPCA), in een poging een gastvrij thuis en een gezin vol liefde te vinden.

Het is begrijpelijk dat veel eigenaren van honden of andere dieren er soms niet in slagen om voor hen te zorgen zoals ze zouden willen, maar zoals Lorie Chortyk, directeur-generaal van communicatie van de BC SPCA, ons eraan herinnert, is er hulp voor hen allemaal.

Advertisement
foto: BC SPCA

Niemand weet wie deze doos vol puppy's op een stortplaats achter heeft gelaten, maar de lokale autoriteiten doen er alles aan om de dader op te sporen.

Gelukkig was er voor deze mooie hond en haar 9 pups een gelukkig einde.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt