Twee kinderen van 3 en 5 jaar hebben de auto van hun ouders "gestolen" om hun oma te bezoeken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Twee kinderen van 3 en 5 jaar hebben…
Deze dappere hond geeft zijn leven om zijn baasjes te redden van een giftige slang Teveel werken is vermoeiend: geld is belangrijk, maar geestelijke gezondheid is dat nog veel meer

Twee kinderen van 3 en 5 jaar hebben de auto van hun ouders "gestolen" om hun oma te bezoeken

11.706
Advertisement

Een auto stelen is, naast absoluut verboden, vooral moeilijk als je niet eens bij het stuur kunt komen. Toch slaagden twee kinderen van respectievelijk 3 en 5 jaar erin de auto van hun ouders mee te nemen, ondanks hun ontoereikendheid. De twee kinderen waren bijzonder gemotiveerd: ze wilden hun oma bezoeken. Het was heel simpel voor hen om de sleutels van de Ford te pakken terwijl hun moeder sliep. Een verhaal dat gelukkig geen ernstige gevolgen had.

via: Yahoo

Waarom stiekem de auto stelen van hun ouders? Als het twee tieners waren geweest, hadden we het misschien nog kunnen begrijpen, in plaats daarvan zijn het twee heel kleine kinderen. We weten niet eens hoe ze erin geslaagd zijn om de motor te starten en met de auto weg te rijden. De twee kleine ondeugden hadden wel een goede reden: ze wilden absoluut naar het huis van hun oma.

De grote Ford botste, zoals verwacht, vrijwel onmiddellijk op een andere auto. De twee kinderen waren gelukkig ongedeerd, maar de man die het andere voertuig bestuurde, raakte licht gewond.

De angst was enorm - een buurvrouw, Annamarie Warren, beschreef het geluid van de botsing als een "luide explosie". Toen ze het voertuig naderde om zich ervan te verzekeren dat de kinderen niet gewond waren, vroeg ze waar hun moeder was. “Die slaapt", antwoordde een van de twee, terwijl de andere toevoegde: "We willen naar oma's huis".

Een verhaal dat gelukkig goed is afgelopen, maar dat alle ouders eraan herinnert hoe we 100 paar ogen moeten hebben om onze kinderen in de gaten te houden. En wat vooral belangrijk is: laat de autosleutels nooit op kinderhoogte liggen.

Tags: KinderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt