De hond moet geopereerd worden, daarom zet de eigenaar de auto te koop om hem te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De hond moet geopereerd worden, daarom…
Een maand lang deed deze jongen zijn vriendin een huwelijksaanzoek zonder dat ze het in de gaten had Een moeder spoort haar dochter aan haar toevlucht te nemen tot plastische chirurgie:

De hond moet geopereerd worden, daarom zet de eigenaar de auto te koop om hem te redden

Door Janine
5.420
Advertisement

Tussen een hond en zijn eigenaar ontstaat altijd een hechte band, vooral als het huisdier al vele jaren met de persoon in kwestie samen is. Randy Etter leeft bijvoorbeeld al heel lang met zijn hond, Gemini, vanaf dat het dier een puppy was. Op een dag kwam de gezondheid van het dier echter onvrijwillig in gevaar, na wat een banaal spel leek tussen de dochter van Randy’s partner en Gemini. Gelukkig liet de volharding van zijn baasje de hond toe om te overleven en te herstellen na het onaangename incident.

Op een dag speelden de dochter van Randy's vriendin en zijn hond Gemini met elkaar. Het leek een ogenschijnlijk banaal en risicovrij spel: het meisje gooide een lege plastic fles en telkens bracht Gemini het naar haar terug. Het plezier ging een tijdje door totdat ze allebei die activiteit beu waren. Onmiddellijk daarna begon de hond zich echter vreemd te gedragen. Hij liep naar zijn baasje toe, bijna kruipend over de grond, met een uitdrukking dat Randy een echt verzoek om hulp leek. Randy maakte zich zorgen over zijn hond, maar hij begreep niet wat er aan de hand was. Zonder aarzeling bracht hij hem onmiddellijk naar een dierenarts, die echter niets kon vinden.

Randy was niet overtuigd - er was iets mis met zijn hond en hij moest uitvinden wat. Door andere onderzoeken te doen werd het mysterie eindelijk onthuld: tijdens dat onschuldige spel had Gemini per ongeluk de dop van de plastic fles ingeslikt, waardoor hij een zeer gevaarlijke darmobstructie had. Geconfronteerd met dit scenario was opereren de enige oplossing.

Randy zou alles hebben gedaan om zijn hond te redden en de $4.500 te verzamelen die nodig was voor de operatie. Dankzij de hulp van een vriend van hem had de man in eerste instantie 2.000 dollar, waarna hij op Facebook een aankondiging plaatste dat hij zijn auto wilde verkopen: "Ik zou elke dollar hebben uitgegeven door de auto te verkopen. Het verlies van Gemini zou me hebben verwoest." Het bericht werd gelezen door een lid van Street Animal Outreach Response, die aanbood om te helpen. Kortom, Randy haalde de andere 3.000 dollar op die nodig was om alle kosten te dekken.

De operatie van Gemini was een succes en het gaat nu goed met de hond. Randy sprak zijn dank uit aan degenen die hem hielpen zijn trouwe viervoeter te redden: "Hij betekent heel veel voor me, hij is mijn beste vriend. Hij is er altijd voor me ... Ik wilde gewoon de gunst kunnen teruggeven en er voor hem zijn”, zei de man.

Een verhaal dat een gelukkig einde heeft gekregen.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt